Nyt kun kasvihuone on valmis niin tästä tulee varmasti uusi perinne meille, nimittäin glögihetki kasvihuoneessa. Niin tunnelmallista istua tuolla ulkona hiljaisuudessa kynttilöiden ympäröimänä  höyryävän lämpimän glögin kanssa.

————

Nu när växthuset är klart så tror jag att detta med en liten glöggstund ute i växthuset absolut får  bli en ny tradition hos oss. Så mysigt att sittä där ute i tystnaden med en massa levande ljus och rykande varm glögg.

Kaikki tuoksut tuntuvat niin paljon enemmän tuolla ulkona pikkupakkasessa ja mieli rauhoittuu kun oikeasti on läsnä ainoastaan hetkessä.
————
Alla dofter känns så mycket mer där ute i några minusgrader och man riktigt känner lugnet inom sig då man stannar upp och är närvarande i stunden.

Täällä alkoi juuri satamaan lunta, miten iloiseksi niinkin pienestä asiasta voikaan tulla. Toivottavasti se myös jäisi maahan.

Ihanaa kolmatta adventtia sekä Lucian-päivää!

————

Här började det just snöa, hur glad blir man inte för en så pass liten sak som snö. Hoppas den bara skulle hållas kvar.

Mysig tredje advent samt Lucia-dag!

4 Comments on “JOULUPERINNE: GLÖGIÄ ULKONA | JULTRADITION: GLÖGG UTE

  1. Ihana glögi hetki ja perinne <3 tuosta ei voi tulla kun hyvälle mielelle :) ihania tunnelmia :)

    Täällä riemuittu kanssa pienestä kerroksesta lunta <3

  2. Kiitos <3 Harmi kun lumi suli jo pois mutta yritetään päästä siihen ihanaan joulutunnelmaan siitä huolimatta <3 Ihanaa viikkoa sinulle <3

  3. Kiitos <3 Täällä lumi ei jäänyt maahan, harmi, mutta pikkuhiljaa se jouluntunnelma saapuu kuitenkin. Ihanaa viikkoa sinne <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.