Näin jouluna huomaan useasti haaveilevani vanhasta talosta jossa on lankkulattiat, iso valkoinen puuhella sekä leivinuuni keittiössä, ruutuikkunoita ja lasiveranta. Jouluna pidän yhtälailla niin vanhanajan henkisestä puna-vihreästä koristelusta kuin valkoisesta minimalistisemmasta koristelusta ja näiden kahden välillä yritän sitten aina tasapainoilla jotenkin.

————–

Så här vid julen drömmer jag ofta om ett gammalt hus med breda golvplankor och en stor vit vedspis med bakugn i köket, rutiga fönster samt en stor glasveranda. Vid julen tycker jag lika mycket om den gammaldags stilen med grönt och rött i dekorationerna som den mer avskalade vita stilen och oftast brukar jag försöka balansera mellan dessa så gott det går.

 Täällä kasvihuoneessa olen toteuttanut koristelun siihen vanhanajan henkeen, vihreää ja ripaus punaista, aidoilla luonnon materiaaleilla. Rakastan tätä yhdistelmää juurikin tuolla hieman rustiikkisessa kasvihuoneessa.

————–

Men här ute i växthuset har jag gott loss på den gammaldagsstilen med grönt granris och röda äpplen, allt i rent naturmaterial. Tycker att just den här stilen passar så bra in där ute i det lite rustika växthuset.

Täällä oli pakkasta parina päivänä jolloin kasvihuoneen ikkunoihin muodostuu herkkiä kuurankukkia, juuri parasta aikaa sataa taas vettä kaatamalla, vaihtelevaa säätä etten sanoisi.

Ajatelkaa, viikon päästä tänä päivänä herätään jo jouluaattoon, uskomatonta. Paljon on vielä tekemistä mutta siitä se oma joulumieli parhaiten syntyy, keittiössä hääräten ja pienessä kiireessä.

Joulun tunnelmaa päiväänne <3

————-

Vi hade frost under några dagar och då bildas det så vacker rimfrost på fönstrena i växthuset, som bäst har vi igen ösregn, väldigt ombytligt väder kan man säga.

Tänk, att om en vecka är det redan julafton, otroligt. Har ännu mycket på to do-listan, men för mig kommer julkänslan just av allt det där mysiga julstöket i köket och den lilla brådskan.

Önskar er en dag fylld med julstämning <3

4 Comments on “PUNAISET OMENAT | RÖDA ÄPPEL

  1. Siellä onkin mitä ihanin tunnelma <3 Niin kaunista ja jouluista :-) Tuolla kelpaa kyllä näillä keleillä vielä olla ja tunnelmoida joulua :-)

    Ihanaa päivää, sateesta huolimatta! <3

  2. Kaunis kiitos <3 Tuolla on jopa yllättävän lämmin sisällä, varsinkin kun sytyttää kaikki kynttilät. Voi, tätä vesisadetta, alkaisi jo riittämään, mutta säälle ei voi minkään. Tunnelmallista viikonloppua sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.