Heippa ystäväiset!
En malttanut olla laittamatta muutamat tunnelmakuvat, meillä alkaa nyt olemaan ihanasti jouluinen tunnelma täällä kotona. Kuusi tuoksuu ja kynttilät tuikkivat. 
—————-
Hej kära vänner!
Kunde inte låta bli att sätta några stämningsbilder ifrån ikväll, här hemma börjar den varma och sköna julstämningen infinna sig. Det doftar gran och ljusen fladdrar så där mysigt.

 Tämän joulun uusi väri on kultainen, olen nyt ihan rohkeasti yhdistänyt sekä hopeaa että kultaa eikä se minun silmääni oikeastaan yhtään häiritse vaikka yleensä olenkin tosi varovainen yhdistämään eri metallivärejä keskenään. Kulta tuo mukavasti lämpöä ja juhlavuutta.
—————
Den nya julfärgen för i år är guld, jag har nu modigt blandat guld och silver och egentligen så skär det sig inte i mitt öga alls trots att jag annars brukar vara försiktig med att blanda olika metallfärger med varandra. Guldet ger en känsla av värme och så känns det ju litet festligt också.

 Jotenkin tuntuu että tänä vuonna mennään ennätys vähäisellä määrällä koristeita ja valosarjoja mutta tämä tuntuu oikein sopivalta juuri nyt. Huomenna kaivetaan vielä muutamat perinteiset tontut esille joita tytär jo kaipaili. Joulussa perinteet ovat hyvinkin tärkeitä ja jotkut asiat kuuluvat aina olla esillä joka vuosi minunkin mielestä. 
————–
Känns att i år har vi rekord litet julpynt och ljusslingor men just nu känns det riktigt bra och lagom så här. Imorgon ska vi ännu leta fram några traditionella tomtar som dottern redan frågade efter, traditioner är ju så viktiga just vid jul och vissa pynt ska man ha framme från år till år tycker jag också.

Amaryllis on kyllä oikea kukkien kuningatar ja niitä onkin meillä tänä vuonna sekä leikkona että ruukuissa. Kukkakaupassa täytyy vielä poiketa ja huomenna toivon ettei sada niin päästään tyttären kanssa metsään hakemaan vielä vähän lisää sammalta sekä tuoreita havuja.
————-
Amaryllisen är nog blommornas drottning och i år har vi den både som snittblomma och i kruka. Blir nog en sväng till blombutiken ännu och så hoppas jag det inte regnar imorgon så vi kommer ut i skogen med dottern för att plocka litet mer mossa och färskt granris.

 Näiden kuvien myötä toivotan teille oikein ihanaa sekä tunnelmallista iltaa ja joulun odotusta <3
————–
Önskar er en mysig och stämningsfull kväll samt väntan på julen <3

8 Comments on “KULTAA JA KIMALLUSTA | GULD OCH GLITTER

 1. Aivan mielettömiä joulu tunnelmia! <3 <3 Todella kaunista! :-) <3

  Pakko tuohon kultaiseen mainita, ostin tällä viikolla kynttilän, jossa kultainen kansi. Kaupassa ensin vähän arastin sitä, mutta oli niin ihana mieto tuoksu että en voinut jättää kauppaan. Kun pääsin kotiin ja laitoin paikalleen niin ihastuin täysin siihen mainitsemaasi juhlavaan tunnelmaan jonka tuo pieni kynttilä toi. Tällä hetkellä tuntuu, että ensi vuonna voi hyvinkin kultaa näkyä enemmänkin 🙂

  Tunnelmallista iltaa! <3

 2. Härligt stämningsfulla bilder <3 Ni ska ha en god o stämningsfull väntan på julen.

  Malin

 3. Oi, ihana kiitos sinulle <3
  Kultainen väri alkoi niin ihastuttamaan minuakin nyt syksyn aikana ja se alkoi muutamasta pienestä koristeesta. Varovasti kokeilin niitä paikoilleen ja ihastuin ihan valtavasti. Mukavaa iltaa sinne <3

 4. Ihana kiitos sinulle <3 Huomasin myös että ihan hyvin voi sekoittaa kultaa ja hopeaa ja joku sanoi että se on jopa tämän vuoden trendi 🙂 Ihanaa iltaa sinne <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.