Joulupäivät alkavat olla tältä vuodelta kohta ohi, toivottavasti teillä kaikilla on ollut ihana ja unelmienne joulu. Meillä on ollut ihana ja rauhallinen joulu, juuri sellainen jota toivoi kaiken kiireen jälkeen, rentoa olemista rakkaiden ihmisten kanssa ja sitä lämmintä joulun tunnelmaa.
————–
Juldagarna börjar strax vara över för den här gången, jag hoppas att ni alla haft en underbar jul, precis en sådan ni drömt om. Vi har haft en härlig och fridfull jul, just en sådan där lugn och skön som man önskade sig efter all julbrådska, lugn samvaro med nära och kära och med en fin, varm julstämning.

 Jouluaatto vietettiin ensin kotona riisipuuroa syöden oman perheen kesken ja aattoillasta suunnattiin vanhempieni luokse herkullisen joulupöydän ääreen ja nähtiin me vilaus joulupukistakin ikkunasta. Kiitos äidille ja isälle herkullisesta jouluruoasta ja mukavasta tunnelmasta, kiitos myös seurasta teille kaikille jotka myös olitte paikalla 🙂
Eilinen joulupäivä oli perniteinen löhöpäivä, pyjamassa puoleen päivään asti, kirja, suklaata, tyttären lahjojen tutkiskelua, takkatuli ja pieni happihyppely.
—————-
Julaftonen firade vi först här hemma med risgrynsgröt och till kvällen gick vi till mina förldrar där vi fick njuta av god julmat och trevligt sällskap och visst såg vi en skymt av julgubben genom fönstret också. Tack till mamma och pappa för god mat och en fin julafton, tack också för det trevliga sällskapet till er alla andra som också var på plats 🙂
Juldagen igår var en riktig mysdag, pyjamasdag fram till lunch, en bok, choklad, titta på dotterns fina julklappar, brasa i kakelugnen samt en liten promenad.

Tänään oli meidän vuoro kattaa pöytä ja tarjota ruokaa, oikein ihana päivä läheisten kanssa tänäänkin ja jaksoihan niitä jouluruokia vielä tänään syödä. 
—————-
Idag var det vår tur att duka bordet och bjuda på julmat, en fin och trevlig dag även idag och visst orkade man äta lite julmat ännu idag.
Joulu näkyy ehkä vielä muutamassa postauksessa mutta kohta on aika siirtää katse kohti uutta vuotta. Joulua en aio keräillä pois täältä kotoa ennen ensi vuotta, pidän siitä tunnelmasta ja tänä vuonna koristelut ovat niin maltilliset että haluan nauttia niistä vielä tovin.
Ihanaa tapaninpäivän iltaa teille kaikille <3
————–
Julen kommer ännu att vara en del av några blogginlägg framöver, men sedan är det dags att lyfta blicken mot nyår. Julen här hemma får stanna åtminstone till över nyår, vill njuta av de stämningfulla dekorationerna ännu och i år är pyntet så diskret att det är ingen brådska med att plocka undan.
Önskar er alla en skön kväll så här på annandag jul <3

2 Comments on “TAPANINPÄIVÄN KAHVIT | JUL ANNANDAGS KAFFE

  1. Nuo polkat ovat täydellinen koriste tuossa reunassa 🙂 aivan ihanan näköinen 🙂 upeaa joulu tunnelmaa 🙂
    Nautitaan tästä vielä vaan <3 nyt kun hento lumikerros tuli ja aurinko myös <3

    Ihanaa sunnuntai iltaa <3

  2. Kiitos ja ihanaa joulun jatkoa sinulle <3 Kyllä, nyt nautitaan vielä tästä jouluisesta ilmeestä sekä sisällä että ulkona. Tänään oli aivan mahtavan upea talvipäivä.
    Ihanaa iltaa sinullekin <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.