Viime päivien tunnelmat kuvissa, jouluaaton jälkeen olemme laiskotelleet oikein urakalla. Niin ihana kuin se aika ennen itse joulua on ja itse jouluaatto myös niin rehellisesti sanottuna nautin myös aivan suunnattomasti juuri näistä päivistä joulun jälkeen. Ei ole kiire mihinkään ja jääkaapissa on ruokaa valmiina, sen kuin vain lämmittää ja nostaa esille.

————–

Stämningen ifrån lata och sköna juldagar på bilderna. Hur härlig tiden innan jul än är och själva julaftonen så måste jag ändå ärligt säga att jag njuter ofattbart mycket av dessa dagar efter julen också. Ingen brådska eller tidtabeller att passa och maten står klar i kylen, bara att plocka fram och värma upp.

 Kynttilät ovat palaneet melkein aamusta iltaan ja tuli rätissyt takassa. Olemme pelailleet pelejä koko perheen voimin, luettu kirjoja ja tietysti syöty vähän turhankin paljon herkkuja. Tänään kävin ruokakaupassa ja nyt on jääkaappi täytetty hedelmillä ja keitin ison kattilallisen kevyempää keittoa ruoaksi.

——————

Ljusen har brunnit nästan från morgon till kväll och elden sprakat i kakelugnen. Vi har spelat spel alla tillsammans, läst böcker och förstås ätit litet för mycket godsaker. Idag blev det en tur till matbutiken och nu är kylen fylld med frukter och så kokade jag en kastrull med god soppa till mat.

Meillä joulukuusi saa olla uudenvuoden yli niin kuin aina ja tähdet ikkunoissa sekä kynttilät. Olen yllättyneenä seurannut mm. Instagramissa että moni heittää kuusen ulos ja siivoaa kaiken joulun pois jo heti tapanina. Itse kun olen luullut että minä olen ajoissa joulun pois siivoamisen suhteen kun yleensä teen sen uudenvuodenpäivänä.
—————-
Hos oss får granen stå inne till över nyår och likaså stjärnorna i fönstren och alla ljusen. Har varit litet smått överraskad av att många tycks slänga ut granen och all jul redan på annandagen och jag som trott att jag är tidig med att städa undan julen då jag oftast brukar göra det på nyårsdagen.

Nyt taidan pukea lämpimästi ja lähteä ulos pakkaseen iltakävelylle ja sitten kotiin hedelmäsalaatin tekoon.

Mukavaa maanantaita!

—————-

Nu tror jag att jag ska klä på mig varmt och gå ut på en liten kvällspromenad i den kalla decemberkvällen. När jag kommer hem ska jag göra oss en fräsch fruktsallad.

Trevlig måndag!

8 Comments on “NYT ON LAISKOTELTU | NU HAR VI LATAT OSS

 1. Päivänne kuulostaa mukavalta 🙂 yhdessä olon tärkeys <3 kuinka sen lämmön ja tärkeyden huomaa näinä päivinä <3 todella kaunista kuten aina :) nautitaan ehdottomasti näistä tunnelmista vielä :)

  Mukavaa iltaa <3

  Kiitos kauniista piristys kuvista <3

 2. Kauniita kuvia, kuten sinulla aina! Minusta joulun jälkeisissä päivissä on parasta, että kovan työputken ja jouluun liittyvien valmistelujen jälkeen saa vaan nauttia, hiljentyä, olla rakkaiden kanssa ja ladata akkuja alkavaan vuoteen. En missään nimessä olisi valmis pakkaamaan joulua pois, kuusesta en haluaisi luopua ollenkaan ; ) Saako kysyä, mistä ovat peräisin kauniit valkoiset puuleikkaustaulut? Ovat aivan ihastuttavia. Mukavaa loppuvuotta!
  Satu

 3. Juuri näin, kaikista tärkein on yhdessä olo rakkaiten kanssa <3
  Kiitos paljon ja ihanaa päivänjatkoa sinulle <3

 4. Oi, ihana kiitos sinulle <3 Juuri näin se on minustakin, parasta saada olla yhdessä ja viettää aikaa rakkaiden kanssa. Minä myös nautin niin joulukuusen tuoksusta ja siitä ihanasta pehmeästä valosta mikä siitä loistaa. Taulut olen ostanut melkein kymmenen vuotta sitten Sokokselta ja valitettavasti en osaa sanoa mistä vastaavanlaisia löytäisi nyt mutta toivottavasti löydät.
  Ihanaa loppuvuotta sinullekin <3

 5. Kiitos paljon vastauksestasi. Suvisillistä ohjeellasi tuli suussasulavaa. Kiitos paljon! Saiamme uuden lisän kalapöytään tuleviksikin vuosiksi : )

 6. Oi, kiitos ja ihana kuulla että suvisilli maistui 🙂 Meilläkin sitä tehdään jouluksi, pääsiäiseksi ja juhannukseksi 🙂 Ihanaa iltaa sinulle <3

 7. Ihanan rauhallinen ja raikas tunnelma! Teillä on tosi kaunis senkki. Osaatko sanoa, mistä se on tai millaisella hakusanalla kannattaisi etsiä tuollaista käytettynä?

  • Kiitos kauniista sanoistasi <3 Tuo senkki on aikoinaan ostettu Iskusta. En vaan enää muista minkä niminen. Uskoisin että vastaavanlaisia löytyy useimmista huonekalukaupoista. Ehkä voisi hakea talonpoikaissenkkiä tai kaappia jos vanhaa haluaa. Onnea etsintään ja toivotaan että se oikea senkki löytyy. Tunnelmallista joulun aikaa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.