Otsikko ei ehkä varsinaisesti liity kuviin, mutta voi ihanuus tätä viime päivien valoisuutta josta olemme saaneet pitkän odotuksen jälkeen nauttia. Auringonvalolla on kyllä niin suuri merkitys omaan mielialaan ja energiatasoon. Pakkanen, sininen taivas, upea aurinko ja ne maagisen kauniit siniset hetket.

—————-

Bilderna kanske inte direkt hör ihop med rubriken, men hur ljuvligt är det inte med solljuset som vi fått njuta av de senaste dagarna och som vi väntat på hur länge som helst känns det som. Solljuset har en så stor inverkan på åtminstone mig och hur pigg och energisk jag känner mig. Minusgrader, klarblå vinterhimmel, solen och de magiska blå stunderna.

 Nyt vuorostaan olisi uudenvuoden aaton menun suunnittelua sillä huomenna mennään ruokakauppaan. Punaiset joulukukat keittiössä tulivat tänään sopivasti tiensä päätökseen ja tilalle tietenkin raikkaan valkoisia tulppaaneja.

——————

 Nu är det dags att planera nyårs-menyn också för imorgon blir det en tur till matbutiken igen. De röda julblommorna kom till sitt slut just passligt idag och nu fick det bli fräscha vita tulpaner.

Nyt olisi vuorossa kierros imurin kanssa sillä villakoirat ovat täysin villiintyneet sillä aikaa kun me olemme laiskotelleet.

Oikein mukavaa päivää!

——————

Nu är det en sväng med dammsugaren som står i turen till nästa eftersom det ser ut att dammråttorna har haft fest medan vi bara har latat oss.

Önskar en trevlig dag!

3 Comments on “IHANA AURINKO | HÄRLIGA SOL

  1. Ihan samoja aatoksia tuo aurinko tänään herätti itsessä, ajattelin että olisiko nyt oikeasti syksy takana ( vaikka siitä niin paljon pidänkin, mutta en toki liian pitkästä pimeydestä ), ja valoisuus tullut päiviin 🙂 Jännä ajatus vain heräsi ykskaks 🙂 On ollut kyllä upeita päiviä! 🙂

    Aivan mahtavat tulppaanit ja tunnelmat siellä teillä <3 Kuvat piti selailla vielä uudestaan kun tekstin oli lukenut :-) <3

    Mukavaa päivää! <3

  2. Kyllä, nyt tuntuu että talvi on vihdoinkin tullut, vaikka se ei minun suosikki vuodenaika olenkaan, mutta nautin valoisuudesta ihan todella paljon. Nyt mennään valoa ja kevättä kohti, ihanaa <3

    Kiitos <3 Tulppaanit ovat niin ihanan raikkaita kukkia. Tuo maljakko on TineK glas jar taitaa olla se "low" eli matala. Yksi lemppari maljakko ja purkki :) Olen katsonut ett Ikean Sinnerlig lasipurkki jossa korkkikansi olisi melkein aivan vastaava, koosta en tiedä kun en ole vielä oikeasti sitä nähnyt muuta kuin kuvassa, mutta olen suunnitellut hankkivani muutaman sellaisen kun Ikeaan taas pääsen (jos niitä vaan on silloin enään)

    Mukavaa iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.