Aikaisemmin tänään aamupäivällä ehdin ikuistaa vuoden ensimmäiset auringonsäteet jotka etsivät tiensä sisälle keittiöön. Aurinko on niin matalalla ettei se meillä talvella juuri sisälle paista, mutta tulin niin iloiseksi kun huomasin tuon haalean auringonvalon keittiön verhoissa edes pienen hetken. Nyt olemme siis ihan oikeasti menossa valoa kohti, ihanaa.
————
Tidiagare idag på eftermiddagen hann jag föreviga på bild årets första solstrålar som letar sig in i köket. Solen ligger så lågt nu att den inte just alls lyser in här hemma så ni kan tro jag blev överlycklig då jag märkte den bleka ljusa vintersolen på köksgardinen för en liten stund. Vi går alltså faktiskt mot ljusare tider nu, härligt.

Nyt täällä jo sataa lunta, oikein mukavaa sekin. Pakkanen on todella kireä nyt joten kohta on taas mentävä hakemaan lisää polttopuita ja sytyttää tulet takkaan. 
————
Nu har det börjat snöa vilket är riktigt trevligt det också. Kölden knäpper i knutarna och snart ska jag ut i kylan för att hämta in mer ved och tända eld i kakelugnen.

4 Comments on “ENSIMMÄISET AURINGONSÄTEET | FÖRSTA SOLSTRÅLARNA

  1. Kyllä on todella raikkaat kuvat <3 Hedelmätkin näyttävät kyllä niin herkullisilta :-) Nams! Kevättä kohden, ihan selvästi nämä aurinko päivät ovat olleet paljon valoisampia kun kuukausi sitten jos vähän aurinko ehti näyttäytyä :-)

    Ihanaa päivää! <3

  2. Kyllä, vaikka pakkaset paukkuvat vähän turhankin innokkaasti juuri nyt niin on tämä valoisuus vaan niin ihanaa <3 Mukavaa loppiaista <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.