Ihana arki alkaa hyytävissä pakkaslukemissa, mutta ulkona on niin kaunista ja sitä oikein tuntee miten luonto on nyt täysin pysähtyneessä tilassa. Eilen tuolla rannalla oli niin maaginen ja satumaisen mystinen tunnelma, valtava hiljaisuus, merisavu joka oli samalla kostean raaka mutta kuitenkin pumpulin pehmeä, ei voi sanoin kuivailla (kuvia täällä). Olen niin kiitollinen että saamme asua näin kauniissa maassa ja meidän hyvin monimuotoisesta luonnosta (vaikka miehen puhelin sanoikin eilen pienen hetken kuluttua ”brr it´s cold” ja lakkasi toimimasta tuolla merenrannalla).

————

Härliga vardagen börjar i hisnande köldgrader, men ute är det så otroligt vackert och man kan riktigt känna hur allting står stilla i naturen just nu. Igår var det en obeskrivlig känsla där på stranden, magisk och litet sagolikt mystisk, det var så tyst och sjöröken var samtidigt både fuktigt råkall men ändå mjuk som bomull (bilder här). Är så tacksam att vi får bo i ett så här vackert land och för vår fantastiskt mångsidiga natur (även om makens telefon sade ”brr it´s cold” och slutade fungera efter en liten stund där vid havet).

 Joululoma oli tänä vuonna ennätyspitkä ja nyt tuntuukin oikein hyvältä taas palata arkeen ja rutiineihin. Itse ainakin huomaan että kaipaan tietynlaista rytmiä elämään, kunnon ruoka-ajat jne. ja sitä arkiruokaa myöskin. Nyt on aika täyttää kalenterin tyhjät sivut.

————

Jullovet var rekordlångt i år och nu känns det riktigt välkommet med vardag och rutiner igen. Märker att själv behöver jag rutiner och en viss rytm i tillvaron, ordentliga mattider osv. och också vardagsmat. Nu är det dags att fylla kalenderns tomma blad.

Oikein mukavaa arkeen paluuta kaikille jotka tänään palaavat joululomilta ja oikein ihanaa pakkaspäivää jokaiselle, muistakaahan pukea kunnolla.

————

Önskar alla som idag återvänder till vardagen efter jullovet en riktigt trevlig start på dagen och en riktigt fin vinterdag till alla, kom ihåg att klä er varmt.

4 Comments on “TERVETULOA ARKI | VÄLKOMMEN VARDAG

  1. Ihana arkeen paluu postaus! 🙂 Todella kauniit kuvat, tuo työpiste on myös niin ihana <3

    Täällä on työpäivä takana, ja edessä kolme vapaata! 🙂

    Mukavaa pakkaspäivää sinne teille! <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.