Lähdin neljän maissa postilaatikolle ja minun oli ihan pakko hakea kamera sisältä sillä ulkona on juuri nyt niin talvisen kaunista. Sytytin myös muutamat kynttilät omenapuun oksilla roikkuviin lyhtyihin. Unohduin jälleen kerran ihan täysin ulos kuvaamaan niin että sain jopa tallennettua muutaman kuvan sinisestä hetkestä.
————
Gick ut kring fyra tiden idag på eftermiddagen för att hämta posten och var ju bara tvungen att hämta kameran inifrån också eftersom där ute just nu är så otroligt vinter vackert. Tände även ljusen i lyktorna som hänger i äppelträdet. Glömde igen en gång tid och rum som det brukar gå då jag tar fram kameran och jag hann fånga den magiska blåa stunden på några bilder också.

Kannoin tänään myös joulukuusen ulos kasvihuoneesta ja kovasti mietin nyt jotain talvista sinne, pidän siitä että sielläkin eletään vuoden aikojen mukaan ja muutama idea minulla jo onkin sen varalle. Ajatelkaa sitten kun ollaan taas niin pitkällä että voi laittaa ulos helmililjoja ja narsisseja. Odotan myös mitä minun kukkapenkeistä nousee keväällä sillä aika paljon sipuleita jemmasin niihin syksyllä.
————
Idag fick julgranen också flytta ut ur växthuset och nu funderar jag på något lite vintrigt dit, gillar att växthuset lever med årstiderna och jag har några små idéer på lut. Tänk sedan när vi är så långt att man får pynta med pärlhyacinter och narcisser. Väntar också med spänning på vad som kommer upp ur blomrabatterna i vår eftersom jag gömde ganska mycket olika blomlökar i dem på hösten.
 Pikkuhiljaa keväiset ajatukset ja värit alkavat käymään mielessä myöskin sisustuksen suhteen ja olen jo katsellut sillä silmällä vähän tekstiilejä keväisissä väreissä.
Mukavaa talvista tiistai- iltaa!
————
Så småningom börjar också tankarna kretsa kring vårens inredning och färger och jag har redan tittat på lite nya textilier i vårens färger.
Trevlig kväll denna vinter tisdag!

4 Comments on “SININEN HETKI | DEN BLÅA STUNDEN

  1. Todella kaunis sininen hetki <3 nyt on kyllä sydän talvi ja luonto kauniina :) puiden lumikerros on ihastuttava :)
    Nuo lyhdyt on kyllä aivan symppikset, pidän niistä todella paljon <3

    Kaunista iltaa <3

  2. Nyt on kyllä ollut niin kaunista vaikka vähän liian kylmä kunnon ulkoiluun, mutta pieniä hetkiä siellä tarkenee kuitenkin. Nuo lyhdyt ovat HM:ltä niillä on aina niin paljon kivaa siellä 🙂

    Mukavaa viikonloppua <3

  3. Kiitos <3 Täällä joku eläin oli kaivanut ylös osan minun sipuleista joten saa nähdä tuleeko penkeistä yhtään mitään 🙂 Mukavaa viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.