Tänään tuntuu suorastaan lämpimältä kun ulkona on vain kolme astetta pakkasta verrattuna eilisen kahteenkymmeneenviiteen. Kylmyydestä huolimatta, tai ehkä oikeastaan juuri siitä johtuen ulkona on ollut niin kaunista ja aurinkokin on näyttäytynyt melkein päivittäin.

————

Idag känns det riktigt varmt då det är bara tre grader kallt ute om man jämför med gårdagen tjugofem. Trots att det varit så kallt, eller det är väl egentligen just på grund av att det varit så kallt som det har varit väldigt vackert ute och solen har visat sig nästan dagligen.

 Alkuviikolla keräsin kasvihuoneesta kaikki havut ja jouluiset asetelmat pois ja miten ihanan raikkaaksi ilme sielläkin muuttui. Rakastuin ihan täysin tuohon valkoiseen, niin kasvihuoneen sisällä kuin maisemaan ikkunoiden ulkopuolella.

————

I början av veckan plockade jag bort alla granris och juliga arrangemang ifrån växthuset och det blev så härligt ljust och fräscht där inne. Blev totalt förälskad i allt det vita, såväl inne i växthuset som utanför fönstren. 

Jäätyneet hyasintit ovat olleet tuolla kasvihuoneessa lokakuun lopusta lähtien. Niin kauan kuin on pakkasta ne pysyvät noin hienoina mutta jos ne sulavat niin minun on kerättävä pois nekin. Tuo vaaleanvihreä sävy hyasintin lehdissä sekä sammaleessa antaa mielestäni lupauksen keväästä.

————

Några frusna hyacinter som varit där ute i växthuset sen slutet av oktober. Så länge dom är frusna håller dom sig så där fina, men om de tinar får jag plocka bort dem också. Den ljusgröna färgen på hyacinternas blad och i mossan ger ett löfte om vår tycker jag.

Tästä on mukava hiljalleen alkaa unelmoimaan ja suunnittelemaan tulevan kauden istutuksia sekä viljelyksiä. Vaikka nautin täysin tästä ihanasta talvesta niin unelmoiminen ja suunnittelu on yleensä aina se paras osio asiassa kuin asiassa.

Leppoisaa lauantaita!

————

Härifrån framåt känns det spännande att småningom börja drömma sig till och planera planteringarna  samt odlingarna inför den kommande säsongen. Även om jag njuter till fullt av denna vackra vinter så är ju det alltid lika härligt och nästan den bästa delen att planera och drömma.

Skön lördag!

6 Comments on “PUHTAAN VALKOISTA | VITT OCH KRISPIGT

  1. Upeaa, tyylikästä <3 katselin kuvat jälleen pariin kertaan 🙂 ihania valkoisia unelmia 🙂 nuo sintit on kyllä kauniit tuossa <3 tuollaista huonetta jaksaa ihailla 🙂

  2. Kiitos <3 On ollut ihana viikonloppu kun pakkaset hellittivät ja on voinut ulkoilla ihan kunnolla. Mukavaa sunnuntai-iltaa <3

  3. Kiitos <3 Toivottavasti nuo hyasintit pysyvät noin kevääseen asti, ovat niin ihana piristys tuolla. Ihanaa alkavaa viikkoa <3

  4. Ihanaa kun kohta kevät lähestyy ja saa alkaa suunnittelemaan puutarhajuttuja taas, tuntuu että kyllä on tosi nopsaan mennyt aika. Mukavaa alkavaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.