Kukka-amppelit ovat taas muodissa ja minäkin innostuin yhdestä mallista, nimittäin näistä itsetehdyistä maljakko-versioista. Toissa päivänä selasin Pinterestiä ja silmiini osui nämä KalastajanVaimon kauniit, itsetehdyt amppelit sekä ohjeet. Kaikki tarvikkeet löytyivät kotoa, eihän näihin itse asiassa tarvitse muuta kuin narua, mutta minä pujotin niihin myös puuhelmiä koristeeksi.
————
Blomamplarna är i modet igen och även jag blev inspirerad av en sådan modell, nämligen de här som är som små blomvaser och som man själv lätt knyter ihop. Kollade igenom Pinterest här en dag och fick då syn på dessa vackra små amplar samt instruktioner till dem som Kalastajan Vaimo hade gjort. Hade allt material hemma så jag passade på att genast göra några, egentligen behövs det ju inget mer än band, men jag satte dit lite träkulor som dekoration också.

 Ripustin nämä työhuoneen ikkunaan, yksi kukka tai vihreä oksa on mielestäni riittävä täyte ja ne ovat kauniita myös tyhjinä kun valo heijastuu niihin kivasti.

————

Hängde upp dem i fönstret i arbetsrummet, en liten blomma eller grön kvist i dem räcker tycker jag och det är vackra också tomma då ljuset reflekteras så fint i dem.

Maljakoiksi laitoin erilaisia ja eriparisia juomalaseja mitä kaapista löytyi. Tein myös yhden juuttinarusta, mutta minulla oli turhan paksua juuttinarua joten siitä tuli mielestäni liian järeä, se sopii varmasti paremmin esimerkiksi kasvihuoneeseen.
————-
Olika par av dricksglas som fanns i skåpet fick bli vaserna i de här amplarna. Gjorde en i jutesnöre också, men hade lite för grovt jute så den blev för massiv, den passar kanske bättre ute i växthuset istället.

Luulisi että olemme jo maaliskuussa kelien suhteen, eilen ja tänään on aurinko paistanut ja maisema ulkona on kuin alkukeväällä. Harmi vaan että täällä maalla on nyt joka paikassa niin älyttömän liukasta ettei tiedä miten päin sitä kävelisi jotta pysyisi pystyssä.
Oikein ihanaa viikonloppua, meillä viikonloppu sujuu leväten ja kotoillen, ihanaa yhdessäoloa ilman aikatauluja.
————
Man skulle nästan tro att vi är i mars redan då man ser på vädret och ut genom fönstret. Synd bara att det är så otroligt halt alla ställen här på landet, man måste riktigt fundera hur man ska ta sig fram att man inte halkar omkull.
Önskar er ett riktigt skönt veckoslut, här är det hemmamys som gäller.

5 Comments on “KEVÄTTÄ IKKUNASSA | VÅR I FÖNSTRET

 1. Nuista tuli tosi upeita 🙂 ompa kertakaikkisen kiva idea 🙂 tuo raikkaus on kyllä hurmaavaa mitä tuollaiset piristykset tuo mukanaan 🙂 näyttää oikein hyvälle
  🙂
  Plantagenisssa katselin orkidea ampeleita ja jäinkin miettimään <3

  Mukavaa päivää <3

 2. Voi, kiitos <3 Tykkään niistä kovasti itsekin ja juuri ihana piristys.

  Oi, orkidea amppeli, varmasti hieno, sellaista en ole koskaan vielä nähnytkään, täytyy katsoa seuraavan kerran kun menen Plantageniin.

  Suloisen kaunista sunnuntaita <3

 3. Voi että miten kiva idea ja kauniilta näyttää! Tuollaista pitää kokeilla itsekin tehdä 🙂

 4. Etsin yksinkertaista, valkoista amppelia makuuhuoneeseen kun törmäsin tähän. Todella kauniita ja ilmavia, mut tarvikkeita ei kyllä todellakaan ”löydy ihan kaikilta kotoa”! 😅 Mut ehkäpä ne löytyy jostain ja vanhat maljakot pääsee käyttöön! 👌🏻

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.