Löysin nämä kuvat luonnoksien joukosta, tyypillistä minulle että joskus tulee kuvattua niin paljon ettei kaikkea edes ehdi julkaista ajoissa. Usein minulla ei ole ongelmaa löytää ideoita mitä kuvata, mutta sen sijaan tekstin keksiminen ja kirjoittaminen saattaa joskus tuottaa suurempia haasteita, tämän takia blogini onkin aika kuvapainoitteinen. Tästä muuten muistui myös mieleen haaste blogin tarinasta jonka sain StellaVaniljalta jo viime vuoden puolella, en siis ole unohtanut, sitä on luvassa lähiaikoina.

————

Fann dessa bilder bland de opublicerade inläggen, typiskt mig är att jag ibland tar så mycket bilder att jag inte ens hinner publicera alla i tid. Oftast har jag inga problem med att hitta ideér att fotografera, men att hitta på och skriva texterna är ibland betydligt svårare, därför är min blogg ganska bildbetonad. Det får mig att minnas att jag redan på förra årets sida fick en utamning av StellaVanilja om att dela med mig av historian kring min blogg, så den är på kommande inom kort.

 No niin, takaisin asiaan eli näihin tammikuisiin kuviin. Halusin kuitenkin julkaista ne sillä pidän kovasti niiden värimaailmasta ja näissä kiteytyy hetkessä eläminen ja kauneuden näkeminen myös hyvinkin pienissä arkisissa jutuissa, kuten polttopuiden haussa.

Kuvien ottamisesta on ainoastaan kulunut pari viikkoa mutta niin paljon on jo ehtinyt tapahtua luonnossa. Tänä aamuna kun astuin ulos maailma täyttyi linnun laulusta ja aurinko on jo sen verran korkeammalla että se paistaa iltapäivisin sisälle kasvihuoneeseen.

————

Men nu till saken, nämligen de här bilderna som jag tog i januari. Vill publicera dem eftersom jag tycker så mycket om färgerna i bilderna och i dem knyts filosofin om att leva i stunden och att se det vackra i också de allra minsta vardagliga stunderna samman. En så pass liten sak som att hämta ved kan vara riktigt vackert bara man stannar upp och ser sig omkring och upplever.
Det är bara två veckor sedan jag tog bilderna men det har redan hunnit hända så mycket ute i naturen sen dess. Idag på morgonen då jag gick ut fylldes världen av fågelkvitter och solen är så pass högt uppe nu att den lyser in i växthuset på eftermiddagen.

Kuvat vievät ajatukset myös tulevaan kesään, aurinkoiseen ja lämpimään kesäpäivään sekä iltaan jolloin voidaan taas istuskella tuolla terassilla. Kuvat muistuttavat myös kesän tulevista projekteista kuten pergolan maalipinnan pesemisestä sekä mahdollisesti uudesta maalipinnasta. Polttopuut jotka eivät viime kesänä mahtuneet puuliiteriin on kesällä pinottava sinne jne.

Näitä siis odotellessa 🙂

Mukavaa torstaipäivää!

————–

Bilderna får mig också att drömma till sommaren, varma och soliga sommardagar samt kvällar då vi igen kan sitta ute på terassen. Bilderna påminner också om saker som måste göras i sommar, målningen på pergolan behövs tvättas eller kanske till och målas om. Veden som förra sommaren inte fick plats i vedboden måste radas in dit osv.

Mycket att se fram emot alltså 🙂

Trevlig torsdag!

8 Comments on “MUISTO TAMMIKUULTA | MINNE IFRÅN JANUARI

 1. Kauniit kuvat <3 Minulle myös tekstin tuottaminen on se haastavin osuus. Ideoita kyllä on ja kuvia vaikka kuinka paljon 🙂 Mukavaa torstaita!

 2. Tuttua tuo, että liikaa kuvia, ja sitten osa jää ”roikkumaan”. Olen vielä niin vaihtelun haluinen, että joskus ottaa kuvat jostakin kivasta kohtaa, mutta sitten kun julkaisee niin on jo kenties vähän muuttunut 😉 Mutta tekee kuitenkin mieli tehdä juttu siitä, vaikka jälkikäteen 🙂 Hih.

  Ihania talven tunnelmia, yhdyn täysin ajatuksiisi, todella ihana tunnelma siis kuvissa 🙂 <3

 3. Kiitos <3 Mukava kuulla että muillakin on tekstin suhteen haastavaa, jännä juttu, joskus teksti syntyy kuin itsestään ja välillä ei sitten millään keksi mitään 🙂 Ihanaa perjantaita <3

 4. Totta, minullakin jäi jotain joulukuviakin roikkumaan jne. ja ei niitä sitten enää oikein viitsi julkaista kun olemme jo menossa kohti kevättä 🙂 Pitäisi oikein joskus katsoa läpi julkaisemattomia kuvia ja vaikka tehdä niistä oma postaus 🙂

  Kiitos <3 tammikuussa oli kyllä niin kaunis talvi ja nyt on jo kevättä ilmassa, voi ihanuus näitä vuodenaikoja <3

  Ihanaa perjantaita <3

 5. Ihana kuulla <3 Itse myös aina kiinnitän suurimman huomion kuviin kun selailen blogeja, lehtiä ym. Ihanaa perjantaita <3

 6. Voi, sydämellinen kiitos sinulle kauniista sanoistasi <3 Ihana kuulla ja antaa taas inspiraatiota jatkamaan tätä bloggailua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.