Eilen kun siivosin oli otettava siitä hetken taukoa sillä huomasin kuinka kauniisti iltapäiväaurinko osui olohuoneen pöydälle johon olin kasannut hetki sitten ostamani perjantaikukat siivouksen ajaksi odottamaan lopullista sijoituspaikkaansa. En voi tarpeeksi hehkuttaa tätä ihanaa kevättunnelmaa. 
————
Igår när jag höll på att städa var jag bara tvungen att ta en liten paus ifrån det när jag såg hur fint eftermiddagssolen sken i i vardagsrummet på det lilla bordet var jag hade ställt alla mina fredagsblommor för att vänta på sin egentliga plats medan jag städade. Kan inte få nog av den här underbara vårkänslan.

 Eilen löysin vihdoin ja viimein helmililjoja ja yksi perunanarsissi tarttui myös mukaan sekä ihastuttavat pienet syreeninoksat. Niin raikkaat kevään vihreät.
————
Igår lyckades jag äntligen få tag på pärlhyacinter och en narciss fick också följa med hem liksom de vackra små syrenkvistarna. Härlig grönska.

 Nuo toiset oksat otin sisälle viime viikonloppuna joten viikossa niihin on tullut jo pienet hiirenkorvat.
————
De andra grenarna tog jag in förra helgen, på en vecka har alltså knopparna spruckit upp till små mössöron.

Nyt sataa taas lunta mutta onneksi kuvien myötä voi palata siihen ihanaan kevättunnelmaan. Täällä on masut täynnä hyvää ruokaa ja nyt päivä jatkuu sohvalle käpertyneenä jonkun koko perheen elokuvan parissa. 
Mukavaa päivänjatkoa!
————
Nu snöar det igen men som tur kan man gå tillbaks till värkänslan då man ser på bilderna från igår. Här har vi just ätit en massa god mat och nu fortsätter vi dagen uppkupna i soffan med någon film för hela familjen. Senare ikväll blir det Melodifestivalen.
Skön fortsättning på dagen!

12 Comments on “KEVÄTTUNNELMAA | VÅRKÄNSLA

 1. Voi miten kaunista <3 Ihanan raikasta ja keväistä! Minullakin on ollut tarkoitus tuoda oksia sisälle, mutta vielä en ole ehtinyt.

  Kivaa iltaa!

 2. Ihania kuvia 🙂 Sieltä se kevät hiljalleen tulee, päivätkin ovat jo pidentyneet huimasti!

 3. Awww, ihania tunnelmia :):) tykkään valtavasti 🙂 tuo raikkaus <3 antaako kisu olla oksien rauhassa? :) ihana kun löysit helmililjoja viimein <3

  Ihanaa lauantai iltaa <3

 4. Tuleekin ihanasti kevättunnelma, kun katsoo kauniita kuviasi. Ja sitten vilkaisu ulos palauttaa taas todellisuuteen. Sumuisen harmaata, tie ja piha pelijäässä. Mikä vastakohta. Sitten voi taas haaveilla noiden kuvien parissa. Hyvää laskiaissunnuntaita!

 5. Kiitos <3 Ihastuin niin tuohon vihreään ja valkoiseen itsekin 🙂 Oksat ovat tosi kiva ja edullinen tapa tuoda kevättä sisälle. Tässä jo suunnittelin hakea vielä tänään lisää oksia, mustikanvarvutkin olisi kivat 🙂

 6. Oi, kiitos <3 Kyllä, vaikka tänään on kovin harmaata ja loskaista niin linnut visersivät niin kauniisti ja viteen asti illalla on valoisaa.

 7. Kiitos <3 Aika hyvin antaa kisu oksat olla, mutta on niitä joka päivä käytävä vähän nuuskimassa ja puremassa :) Kaikista meilenkiintoisimmat ne olivat kun toin ne sisälle, ihmetteli kovasti :) Höpsö minä annoin hänelle pienen oman oksan millä innokkasti leikki muutaman päivän :)

  Mukavaa laskiaissunnuntaita <3

 8. Kiitos ja mukavaa jos kuvista saa sitä kevättunnelmaa tähän kovin harmaaseen laskiaissunnuntaihin <3 Käytiin pienellä lenkillä ja kyllä sai varovasti kävellä kun on tosiaan hyvin liukasta joka paikassa taas. Mukavaa päivää <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.