Kelit ovat tänään aika toisenlaiset kuin eilisissä kuvissa, harmaata, märkää ja loskaista. Lähdimme silti ulos kävelylle koko perheen voimin heti aamupalan jälkeen eikä se ilma kuitenkaan niin huono ollutkaan, saa vaan kävellä ärsyttävän varovaisesti kun taas on niin liukasta.

————

Vädret är lite annat idag än på bilderna i gårdagens inlägg, grått, blött och slaskigt. Vi tog oss ändå ut på en promenad hela familjen direkt efter frukosten och vädret var trots allt inte så illa som man kunde tro. Riktigt skönt var det, men man får gå nästan irriterande försiktigt eftersom det igen är så grymt halt.

 Nyt voikin hyvällä omatunnolla ottaa rennosti loppupäivän pyykinpesun ja kotiaskareiden lomassa. Oliivipuun ressukka tuolla taustalla, yrittää kovasti sinnitellä kiinni elämässä kohti kevättä.Toivon että se jaksaisi vielä muutaman kuukauden kunnes ilmat taas lämpenevät sen verran että sen voi siirtää ulos kasvihuoneeseen.

————

Nu kan man med gott samvete ta det lugnt resten av dagen mellan bykandet och diverse sysslor man har att utföra här hemma på en söndag. Stackars lilla olivträdet där i bakgrunden försöker tappert hänga med i livet mot våren och jag hoppas innerligt att det orkar några månader ännu så att det hinner bli så pass varmt att det kan flytta ut i växthuset igen.

Kahvia ja sisustuslehtiä sekä pari palaa suklaata. Laskiaispullat säästetään suosiolla tiistaille.
————
Kaffe och inredningsmagasin samt några bitar choklad. Fastlagsbullarna tar vi på tisdagen istället.

 Tästä on taas hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa, enää kaksi viikkoa hiihtolomaan ja pääsiäinenkin on jo ensi kuussa. Nopeasti taas menee aika.

Sunnuntain suloa <3

————

Efter en lugn söndag känns det bra att ta emot en ny vecka, bara två veckor till sportlov och så har vi påsken framför oss redan i nästa månad. Otroligt så fort tiden går igen.

Skön söndag <3

6 Comments on “LOSKAINEN SUNNUNTAI | EN SLASKIG SÖNDAG

  1. Nämä ihanat kuvat siivitti mukavasti tätä harmaata sunnuntaita ja pitkää työpäivää 🙂 ihania tunnelmia <3

    Iloista sunnuntaita <3

  2. Oliivipuu vinkki mitä sinun ei varmaan tässä vaiheessa kannata kokeilla mutta ehkä ensi sykynä: Itse siirsin oliivipuuni marraskuussa kylppäriin ja siellä se on pysynyt nyt suhteellisen hyvässä kuosissa! Siellä on tarpeeksi viileää, iso ikkuna josta se saa valoa ja se saa tarvittavaa kosteutta ja vettä kun käydään suihkussa (plus että putoilevat lehdet eivät häiritse suihkussa yhtäpaljoa) 🙂 Toivon että tässä olisi pelastus meidän oliivipuille, ettei joka vuosi tarttisi ostaa uutta! Mutta sen näkee sitten myöhemmin keväällä miten tämän kanssa käy – mutta vinkkinä vaan siis tulevaan 😀 mukavaa viikon viimeistä <3

  3. Kiitos vinkistä, tuo pitää varmasti hyvinkin paikkaansa. Olen huomannut että esim. orkideat viihtyvät meillä tosi hyvin kodinhoitohuoneen ikkunassa ja uskon sen johtuvan siitä että kodinhoitohuoneeseen pääsee kylpyhuoneesta kosteaa ilmaa kun tulee saunasta/suihkusta. Se voisi olla oikea paikka meillä oliivipuullekin, tuo on vaan niin iso ettei olisi sinne oikein mahtunut 🙂

    Itseäni harmittaa myös joka vuosi ostaa uudet kun ei ole kunnollista talvisäilytyspaikkaa, sama koske pelargoneja ym. ihania kesäkasveja jotka periaattessa olisivat monivuotisia.

    Mukavaa viikkoa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.