Lasillinen vitamiineja, kyllä kiitos, niitä todellakin tarvitaan nyt. Varsin tahmea viikko ollut sään puolesta ja sen lisäksi flunssa löysi tiensä meillekin. Tytär on tänään kotona kovassa yskässä ja nuhassa ja vähän lämpöäkin on.

Talven aikana marjasmoothiet ovat suosiossa meillä, niitä pyöräytetään miten milloinkin, joskus aamupalaksi, välipalaksi tai iltapalaksi. Tänään juuri inventoin marjatilannetta pakkasessa ja mustikoita näytti olevan jäljellä enää muutama rasiallinen.

————

Ett glas med vitaminer, ja tack, det behövs verkligen just nu. En så seg vecka vi haft med ihållande regn och dessutom hittade förkylningen till oss. Dottern är idag hemma med hosta, snuva och lite stegring.

Under vintertiden är bärsmoothien populära hos oss och vi brukar blanda ihop dem lite när som helst, ibland till frukost, mellanmål eller kvällsmål. Inventerade frysen i dag på bären och såg att vi har endast ett par askar med blåbär kvar.

Toivottavasti pysytte terveenä ja löydätte energiaa tähän harmaaseen päivään.

Mukavaa torstaita!

————

Hoppas ni håller er friska och hittar lite energi till den här gråmulna dagen.

Trevlig torsdag!

2 Comments on “SMOOTHIE

  1. Kiitos <3 Totta ja mielestäni hyvä tapa saada syötyä paljon marjoja melkein huomaamatta 🙂 Mukavaa viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.