Kukissa vaan on se jokin, ne tekevät ainakin minusta iloisen ja onnellisen. Toki elämässä on muita paljon tärkeämpiä asioita joista se varsinainen onnellisuus ja kiitollisuus tulee ja niiden rinnalla kukat ovat varsin vähäpätöisiä, mutta kukat tuovat kuitenkin arkeen sen pienen extra ilon sekä onnellisuuden.

————

Det är något alldeles speciellt med blommor, blommor gör i alla fall mig glad och lycklig. Naturligtvis finns det betydligt viktigare saker i livet varifrån den egentliga lyckan och tacksamheten kommer ifrån och jämfört med dem är blommor mindre viktigt, men blommor ger den där lilla extra vardagslyckan.

 Kuten jo tiedätte niin minulla on, kuten monella muullakin, tapana aina viikonlopuksi ostaa kukkakimppu. Koskaan en osta mitään kovin kalliita kukkia vaan yleensä niitä edullisempia. Tämä perjantaikimppukin syntyi ruokamarketin tarjoustulppaaneista ja syreenin oksista. Joskus jopa yksikin kukka tai vihreä oksa ovat riittäviä.

————

Som ni redan vet så brukar jag, liksom många andra, köpa blommor till helgen. Köper aldrig några dyra blommor utan brukar hålla mig till de förmånligaste. Den här fredagsbuketten består av matbutikens tulpaner som var på erbjudande och syrenkvistarna som jag tagit in tidigare. Ibland räcker det bra med endast en blomma eller grön kvist också.

Viihdymme paljon kotona emmekä juurikaan matkustele tai muuta joten mielestäni kukat tuovat myös ihanaa tunnelmaa kotiin ja luovat sen kotoisuuden. Mies välillä vitsailee kun kerron meneväni ruokakauppaan että ”osta sitten muutakin kuin kukkia”  sillä aika usein kotiudun ruokakauppareissulta kukkien kanssa 🙂

Me jatkamme elokuvan katselua neidin kanssa joka onneksi voi tänään jo vähän paremmin vaikka kova yskä vielä onkin. Rakkaat ja terveys ovat ne kaikista tärkeimmät asiat elämässä.

Iloa perjantaihin!

————

Vi trivs mycket hemma och reser inte just alls eller så och då tycker jag att blommor ger den där lilla lyxen och gör det hemtrevligt. Ibland brukar maken skämta då jag ska till matbutiken att ”köp något annat än blommor också” för rätt så ofta kommer jag hem därifrån med någon blomma 🙂

Här fortsätter vi att kolla på film tillsammans med en förkyld tjej, som tur mår hon litet bättre idag, hostar jätte mycket fortfarande. De nära och kära och hälsan är det som betyder mest här i livet.

Glad fredag!

11 Comments on “PERJANTAIKIMPPU | FREDAGSBUKETT

  1. Oletpa tehnyt todella kauniin viikonloppu kimpun 🙂 aivan hurmaava ja tuossa maljakossa 🙂 <3

    Kovasti parantumista teille <3

  2. Hei. Löysin sinun blogin tässä hiljattain, muutama päivä sitten. Kotisi ja elämän asenteesi on ihana. Aloin seuraamaan sinun blogia. Rakastan sinun sisustusta. Muutan teille! 🙂 Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi. ♥

  3. Kiitos <3 Tykkään niin kun saan tehdä ja toteuttaa itseäni tuollaisissa omanlaisissa kukkakimpuissa 🙂 Kiitos, onneksi neiti voi jo paremmin <3

  4. Ihanaa että löysit tänne ja sydämellinen kiitos kauniista sanoistasi <3 Lämmittävät kovasti mieltäni <3 Tervetuloa seuraamaan, toivottavasti viihdyt <3 Ihanaa sunnuntaita <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.