Oi että, mitkä aurinkoiset päivät on ollut eilen ja tänään. Jo aamulla kun astuu ulos ovesta kahdeksan maissa on vastassa kirkas ja lämmittävä aurinko sekä linnunlaulu.

————

Åh, vilka underbart soliga dagar det varit igår och idag. Man möts av en bländande och värmande sol redan vid åttatiden på morgonen då man stiger ut genom dörren och hela världen fylls av fågelkvitter.

 Aurinko tuntuu oikeasti jo lämpimältä ja kun aamu kääntyy aamupäiväksi se on jo sulattanut kasvihuoneen huurteiset ikkunat sekä ohuen lumipeitteen katolta. Räystäiltä tippuu ihanasti vettä.

————

Solen känns på riktigt redan varm och när morgonen har blivit till förmiddag har solljuset smält upp de frostiga rutorna på växthuset samt det tunna snötäcket på taket. Härligt med takdropp.

Aurinko on jo niin korkealla että kasvihuone kylpee valossa. Jäälyhdyt ovat muisto vain ja kasvihuoneessa tyhjät ruukut odottavat jo yhtä malttamattomina kuin minä tulevaa istutuskautta.

Varmasti talvi tekee vielä moneen kertaan paluun ennen kuin ihan oikeasti ollaan keväässä mutta nautitaan kuitenkin jo siitä pienestä lupauksesta kevättä jonka ihan selvästi aistii jo ilmasta.

Tunnelmallista iltaa!

————

Solen är redan så högt uppe att växthuset badar i solljus. Islyktorna är ett minne blott och där inne står de tomma krukorna och väntar precis lika ivrigt som jag på den kommande odlingssäsongen.

Vintern hinner säkert komma tillbaks ännu många gånger innan vi har den riktiga våren här, men vi kan ändå njuta av det lilla vårlöftet som man kan ana i luften redan nu.

Mysig kväll!

4 Comments on “RÄYSTÄILTÄ TIPPUU | TAKDROPP

  1. Tänäänkin oli kyllä niin lämmittävä päivä, aurinko oikeasti lämmitti 🙂 työmatkalla sitä ihailin 🙂 nämä talvipäivät kera auringon on vaan migreenille tosi arkoja itselle mutta aurinkolasit tiukasti nokalla nautin kevään ensi säteitä 🙂

    Ihania kuvia, tuo fiilis <3

  2. Niin ihanat kevät päivät oli alkuviikosta, tänään taas palattiin loska- ja räntäsateeseen. Totta, tuo kirkas valoisuus ei aina ole pelkästään ihanaa, täälläkin kaivettiin aurinkolasit esille. Toivottavasti pärjäät ilman migreeniä <3

    Kiitos ja ihanaa iltaa sinulle <3

  3. Kiitos <3 Täälläkin talvi teki paluun jo tänään 🙂 mutta pelkästään jo tuo valoisuus on niin ihanaa ettei haittaa vaikka kevääseen on vielä aikaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.