Ihana perjantaitunnelma leijuu ilmassa ja pöydällä on tuoreet kukat, Fazerin uutuus-suklaata ja uusin Lantliv. Ei voi juurikaan perjantai olla parempi, tai kyllä, itse asiassa voi sillä ensi viikko on hiihtolomaviikko.
————

Den sköna fredagskänslan hänger i luften och på bordet står färska snittblommor, Fazers nya choklad och senaste numret av Lantliv. Fredagen kan väl inte bli så mycket bättre, eller jo visst, det kan den för nästa vecka är det dessutom sportlovsveckan.

 Selasin pikaisesti tuota Lantlivia ja siellä näytti olevan mukavasti pääsiäisinspiraatiota. Minulla onkin viime päivinä ollut ajatukset pääsiäisessä joten innolla odotan iltaa kun saan rauhassa syventyä ajan kanssa tuohon lehteen.

————

Bläddrade hastigt igenom Lantliv och där såg ut att vara massor av härlig påskinspiration. Jag har faktiskt haft påsken i tankarna de senaste dagarna så jag riktigt väntar på kvällen då jag får slänga mig i soffan och fördjupa mig i min favorit tidning.

 Olen ajatuksen tasolla myös tehnyt suunnitelmia terassin suhteen ja täytyy oikein joku päivä mennä ulos ottamaan mittoja ym. jota saan suunnitelmat hahmoteltua paperille.

————

Har också på tankenivå smidit planer för terassen och behöver nog någon dag gå ut med måttbandet för att få de riktiga måtten så jag kan skissa ner mina planer på papper.

Aika herkkua muuten tuo suklaakin 🙂
Mukavaa viikonloppua!
————
Inte så illa den där chokladen heller 🙂
Trevligt veckoslut!

7 Comments on “KUKKIA JA SUKLAATA | BLOMMOR OCH CHOKLAD

 1. Härliga bilder igen! Trevligt veckoslut till er. själv föll jag på promenaden utanför Sandbergs och nu sitter jag här med svullet värkande knä.Så där går det när man inte är tillräckligt uppmärksam..:(

 2. Voi ihanuus, mahtavia perjantai tunnelmia 🙂 <3 nyt kelpaa aloitella siellä lomaa :) toivottavasti olisi hyviä ilmoja :)

  Tuota suklaata maistoin siinä mintun maussa 🙂

  Mukavaa viikonloppua <3

 3. Pitääpä kokeilla tuota uutta suklaata! Sulla on tosi ihana blogi ja näkee että oot sisustuksen/somistuksen ammattilainen. Löysin itse aika vasta blogisi oman seuraajani blogilistalta. Sinulla taitaa olla jo aika paljon lukijoita, mut haastoin sut blogissani http://livialle.blogspot.fi/ kertomaan lisää bloggauksesta. Jos et halua haasteeseen vastata, niin löytävätpähän lukijani ainakin blogisi 🙂

 4. Oj nej, hoppas att knät är bättre och att det inte blivit mer illa. Det är nog så halt på sina ställen och nu när det är snö utanpå så ser man inte var det är is och halka. Sköt om dig <3

  Tack, roligt att du gillade bilderna <3 trevlig fortsättning på veckoslutet!

 5. Kiitos ja ihanaa viikonloppua sinullekin <3 Täällä lumipyry joten ehkä hiihtolomalla pääsee kuitenkin talviurheilemaan :) Itse asiassa täytyy tunnustaa että olen maistanut myös sitä minttusuklaata ja hyvää oli sekin :) Varsinainen herkkuhiiri kun olen :)

 6. Kiitos ja ihanaa että olet löytänyt tänne <3 Sydämellinen kiitos kauniista sanoistasi ja haasteesta. Minulla on työn alla teksti vähän vastaavanlaiseen haasteeseen jonka sain aikaisemmin, joten yhdistän mielelläni nämä kaksi haastetta 🙂 Mukavaa viikonlopun jatkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.