Oli ilo nähdä aurinko pitkästä aikaa, vaikkakin se näyttäytyi vain pienen hetken mutta se riitti antamaan taas valtavasti energiaa. Varma kevään merkki meillä on se kun aurinko paistaa iltapäivästä sisälle tyhuoneeseen joka on kotimme muuten pimein huone.
————
Så härligt det var att se solen igen, även om den visade sig bara en liten stund så räckte det till att ge mycket ny energi igen. Ett säkert vårtecken hemma hos oss är det då solen igen på eftermiddagen lyser in i arbetsrummet som annars är det mörkaste rummet i huset.

Tein pieniä muutoksia, tai siis lähinnä vaihdoin ainoastaan vähän tavaroiden paikkoja ja taas tuntuu uudelta ja raikkaalta. Olen aivan hurahtanut poimimaan sisälle erilaisia oksia, helppo ja edullinen tapa tuoda kevät sisälle. Nyt vuorossa on muutamat oksat meidän ylikasvaneista norjanangervoista. Koristetähden puuhelmissä on juuri sitä puun sävyä jota mielelläni lisäisin meidän sisustukseen enemmänkin.
————
Gjorde små förändringar, eller rättare sagt så böt jag bara lite platser på olika saker och nu känns det igen nytt och fräscht. Är totalt inne på att ta in olika grenar just nu, ett lätt och förmånligt sätt att ta in vår. Just nu i turen är några kvistar från våra övervuxna brudspireor. Pärlorna på stjärnan har just den perfekta nyansen av trä som jag gärna skulle ha mer av i inredningen här hemma.

Täällä jatkamme hiihtolomailua rennoin ottein, ulkoilua, askartelua ja yhdessäoloa. Huomenna mieskin liittyy meidän lomailijoiden joukkoon joten silloin on luvassa ainakin elokuviin meno.
Ihanaa keskiviikko-iltaa ja lomaa lomalaisille!
————
Här fortsätter vi sportlovet i lugn takt, vistas ute, pysslar och bara är tillsammans, så mysigt. Imorgon blir maken också ledig så då ska vi iväg på bio åtminstone.
Härlig onsdagskväll och skönt sportlov till alla sportlovsfirare!

6 Comments on “HELLO SUNSHINE

 1. Aivan upeita auringon säteitä! <3 Se on kyllä ihana piristäjä! :-) Toivottavasti lomallanne vielä aurinko näyttäytyy enemmänkin :-)

  Ihana tuo lasipurkki tarvikkeineen, ihastelin 🙂

  Mukavaa loman jatkoa! <3

 2. Oih kuinka harmonista. Hyvä idea tuo oksien poiminta muuten; itse on ollut tapana ainoastaan kesällä kerätä kukkia. Samoin kivaa keskiviikkoiltaa ja mukavaa lomaa sinne!

 3. Kaunista, upeita yksityiskohtia. Täytyi jäädä oikein katselemaan tarkasti minkälaista sisältöä lasipurkista löytyy. Täydellistä jälleen. <3 Voi, tuota aurinkoa toivoisin enemmän. On ollut tänä talvena niin harvassa. Yleensä sataa lunta tai on muuten vain harmaata. Ihanaa loppuviikkoa! <3

 4. Kiitos ihana <3 Nyt on kyllä ollut upea auringonpaiste tänäänkin, piristää niin valtavasti <3
  Kaunista viikonloppua <3

 5. Kaunis kiitos <3 Oi, että minäkin odotan jo ensimmäisiä valkovuokkoja joita voi taas poimia sisälle. Oksat ovat tosi kivoja ja kestäviä, kannattaa kokeilla jos vaan on mahdollista poimia jostain 🙂 Mukavaa viikonloppua <3

 6. Ihana kiitos sinulle <3 Tykkään tuollaisista pienistä yksityiskohdista jotka ovat myös käytännöllisiä 🙂 Nyt on onneksi ollut muutamat aurinkoiset päivät, kyllä niistä tulee niin paljon virkeämmäksi 🙂 Iloista viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.