Hyvää huomenta ja ensimmäistä maaliskuuta!
Nyt se on kevät, tai ainakin melkein. Tarkistin asian Wikipediasta joka kertoi että pohjoisella pallonpuoliskolla katsotaan että kevät alkaa kevätpäiväntasauksesta joka tänä vuonna näyttäisi olevan 20.3. 
————
God morgon och första mars!
Nu är det vår, eller nästan i alla fall. Kollade upp det ifrån Wikipedia som berättade att här på norra halvklotet räknar man att våren börjar vid vårdagjämning som i år infaller den 20.3.

 Hiihtolomaviikon aikana aamut ehtivät jo valaistua niin paljon että nyt on jo täysin valoisaa kun herätyskello soi siinä seitsemän maissa. Pidän kovasti juuri siitä että aamuaurinko paistaa meidän keittöön, siinä kelpaa istua ja juoda aamukahvit. 
————
Under sportlovsveckan hann det bli så ljust om morgnarna att det nu är helt ljust ute då väckarklockan ringer vid sjutiden. Gillar speciellt mycket just det att morgonsolen lyser in i köket, mysigt att sitta där och dricka morgonkaffet.

Tässä kuussa meillä on jo pääsiäinenkin ja hiljalleen olen miettinyt pienimuotoisia koristeita. Maltillisesti ja luonnon antimilla sekä väreillä mennään niissä, täytyy vaan muistaa hakea paljon oksia sisälle riittävän ajoissa jotta niihin ehtisi puhjeta pienet lehdet pääsiäiseksi. Ja jos tänä vuonna muistaisi kylvää sen rairuohon kerrankin ajoissa 🙂
Mukavaa ja toivon mukaan aurinkoista päivää!
————
Den här månaden är det påsk också och jag har redan smått funderat på litet påskpynt. Det blir måttligt med pynt i naturmaterial och naturfärger. Ska bara försöka komma ihåg att ta in mycket av olika kvistar i god tid så det hinner komma små löv på dem till påsk. Och om man i år kanske skulle lyckas med att så påskgräset i tid för en gångs skull 🙂
Trevlig och  hoppeligen solig tisdag!

8 Comments on “TERVETULOA MAALISKUU | VÄLKOMMEN MARS

 1. Teidän keittiössä on ihana tunnelma! <3 Rauhallinen ja valoisa.
  Minäkin olen nauttinut valoisista aamuista, valo on tosiaan lisääntynyt vähän varkain. Se on niin ihanaa ja antaa kevätfiiliksen.
  Mukavaa maaliskuun alkua!

 2. Ihanaa maaliskuuta sinulle! 🙂 <3

  Maaliskuu alkoi mitä kauneimmissa ja keväisissä merkeissä, kuinka ihana päivä onkaan ollut 🙂 Upealta näyttää myös kuvissasi tämä tunnelma 🙂

 3. Kiitos <3 Kyllä tämä valoisuus tekee niin hyvää ja siitä nauttii ihan täysillä pitkän pimeän syksyn ja talven jälkeen. Mukavaa viikon jatkoa sinulle <3

 4. Kiitos ja kiitos samoin sinulle <3 Kyllä nyt on ollut niin upeat kelit viime päivinä <3 Mukavaa päivää <3

 5. Kiitos <3 Otin eilen sisälle ison kasan koivunoksia 🙂 Oi, innolla odotan että näytät mitä keväistä teille on kotiutunut <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.