Heippa ja mukavaa torstaita!

Alkuviikon upeat aurinkoiset kelit saivat mielen kyllä niin iloiseksi ja virkeäksi. Täällä olemme jo ehtineet upottaa sormet multaan ja miten mukavalta se tuntuikaan pitkän tauon jälkeen.

————

Hejssan och trevlig torsdag!

Det härliga soliga vädret i början av veckan fick mig på så gott humör och man riktigt känner livet i sig igen. Här har vi redan hunnit gräva fingrarna i mylla och hur härligt kändes inte det efter en så lång paus.

Suloiset ja hennot pelargonin pistokkaat pääsivät uuteen multaan ja ruukkuun. Haluaisin tietenkin sanoa että nämä ovat pistokkaita minun omista viime kesäisistä pelargoneista, mutta asiahan ei valitettavasti ole näin. Nämä pienet suloisuudet ovat löytö Plantagenista. 
————
Söta små pelargonsticklingar fick komma ner i ny mylla och kruka. Skulle ju gärna säga att dessa sticklingar kommer ifrån mina egna pelargoner som jag hade förra sommaren, men så är det tyvärr inte. Dessa små sötnosar är köpta på Plantagen.

 Innostuttiin tyttären kanssa ostamaan kolmet yksilöt jotka toivon mukaan saamme kasvatettua niin että ne kukkivat hurmaavasti tulevana kesänä kasvihuoneen ikkunalla.
————

Vi blev så ivriga med dottern att vi köpte hela tre stycken sticklingar som vi hoppas kunna få att blomma vackert i sommar.

En edes tiennyt että tällaisiä pistokkaita myydään ja yllätyin kovasti kun huomasin Plantagenissa näitä. Siellä näytti olevan jos jonkinlaista pistokasta, kaikkia en tutkinut sillä nämä rakkaat pelargonit veivät huomioni ja etsiskelin sitä oikeaa lajiketta. 
————

Visste inte ens att de finns sticklingar till salu så jag blev riktigt överraskad då jag upptäckte ett stort utbud av olika sticklingar på Plantagen förra veckan. De fanns massor av olika sorter, men dessa älskade pelargonerna tog all min uppmärksamhet då jag letade efter de rätta sorterna.

2 Comments on “PIENET PISTOKKAAT | SMÅ STICKLINGAR

  1. Oi ompa suloisia! 🙂 Ja voi ihanuus, kevään tuoksua ja hommia 🙂
    Täälläkin upotettiin sen verran sormet multaan, että laitoin herneen versot kasvamaan 🙂

    Iloista iltaa! <3

  2. Tämä on niin ihanaa aikaa <3 Minäkin ostin viikko sitten herneitä joista on tarkoitus kasvattaa herneenversoja, ehkä jos viikonloppuna saisi aikaiseksi :)

    Mukavaa viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.