Jälleen jo perjantai ja taas yksi viikko joka jää historiaan. Viikko joka on sisältänyt arkeen paluun hiihtoloman jälkeen, kauniita kukkia, kahvia sekä paljon ulkoilua.

Joku ehkä muistaa että jokin aika sitten harmittelin tulppaanien huonoa laatua, mutta viime viikonlopun kimppu osoittautui aivan täydelliseksi. Tulppaanit aukesivat kauniisti ja kestivät melkein koko viikon, eilen heitin ne vasta pois.

————

Fredag igen och ännu en vecka som går till historien. Veckan som inneburit vardag igen efter sportlovet, vackra blommor, kaffe och mycket snölekar.

Någon kanske minns att jag för ett tag sedan harmade mig över tulpanernas dåliga kvalitet, men nu så visade sig förra veckans bukett att vara perfekt. Tulpanerna öppnade sig vackert och höll sig nästan hela veckan ut, igår först slängde jag dem.

 Valoisammat illat ovat innostaneet ulkoiluun vielä päivän päätteeksikin. Tytär on rakentanut erilaisia upeita lumijuttuja. Mukavaa että lunta sittenkin tuli, lasten takia varsinkin, saavat leikkiä lumessa ja sitä muistaa sen onnen omasta lapsuudestaan myös.
————

De allt ljusare kvällarna har lockat oss ut ännu om kvällskvisten. Dottern har byggt många fina snöskulpturer. Trevligt att det kom snö, speciellt för barnens skull så de får leka i snön, man minns ju hur roligt det var från sin egen barndom.

 Olemme ihastelleet kimmeltäviä hankia ja ihmetelleet kenen jälkiä lumessa mahtaakaan olla. Meillä muuten on pyörinyt miltei kesy kettu täällä kesästä lähtien joka mitä ilmeisemmin on syyllinen kylän kenkien häviämiseen. Kenkiä rupesi oudosti häviämään syyskesällä ja niitä löytyi joskus metsän reunasta tai nurmikolta ja jotkut kengät eivät ole koskaan löytyneet. Vaikuttaisi siltä että kettu käy ottamassa kenkiä jotka on jätetty rappuselle, miehen yksi kenkä on myös viety. Olisi mukava löytää ketun kenkäkätkö 🙂

————

Har beundrat den glittrande snön och funderat på olika spår som i snön. Vi har haft en nästan tam räv här sedan i somras och med största sannolikhet är det den som är skyldig till att de försvunnit många skor här i byn. På sensommaren började skor som lämnats ute på trapporna märkligt att försvinna och det verkar som om det är räven som plockar dem med sig. Ibland hittar man skorna utspridda kring gräsmattan eller skogsbrynet och en del skor har aldrig hittats, också makens ena sko är försvunnen. Skulle vara roligt att hitta rävens gömställe med alla skor 🙂

 Tytär on kova askartelemaan ja teki niin suloiset lumiukot jotka saavat hymyn huulille.

Viikonloppu olisi edessäpäin ja meillä onkin kivaa tiedossa sillä vihdoinkin on aika lunastaa konserttiliput jotka sain mieheltä syntymäpäivälahjaksi. Ja sunnuntaina olisi vuorossa syntymäpäiväjuhlat.

Iloista viikonloppua!

————

Dottern är så duktig på att pyssla och här om dagen gjorde hon så söta snögubbar, man kan inte annat än bli glad då man ser på dem.

Veckoslutet ligger framför oss och vi har trevligt program att se fram emot då det äntligen är dags att lösa ut konsertbiljetterna jag fick av maken till födelsedagen. Och på söndagen är vi bjudna på kalas.

Glatt veckoslut!

6 Comments on “VIIKON VARRELTA | IFRÅN VECKAN

  1. Ihastuttavia lumiteoksia teillä! 🙂 Olen myös onnellinen että kunnon talvi tuli, kyllä sitä odotin, ja tänä vuonna se on tuntunut erikoisen hyvältä 🙂 Nyt kyllä on jo kevät mielessä, mutta on tämä vaan ihanaa aikaa kun lumi alkaa sulaan, ja vielä jos on aurinkoiset päivät! 🙂 Vaikka ne onkin itselle migreenin kannalta häijyjä.

    Voi ihana tuo kettu tarina! Ompa aika veikeä repolainen jos kenkiä johonkin kätkee! 🙂 Hih.

    Mukavaa viikonloppua! <3

  2. Nautin näitten kuvien kattelusta 😊 Jokainen kuva oma taideteoksensa 💗 Hyvää viikonloppua!

  3. Kiitos <3 Nyt jo odottaa ja kaipaa kovasti kunnon kevätkelejä :) vaikka tuo valoisuus ei aina olekaan pelkästään ihana asia kun se on niin kovin kirkas.

    Ihanaa viikkoa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.