Siinä se on, olohuoneen uusi matto. Tilasin jo varmaan tammikuussa Ellokselta kyseisen maton mutta siinä oli toimitus vasta maaliskuun lopussa joten yllätyin iloisesti kun perjantaina iltapäivällä puhelimeen tuli viesti että matto on nyt noudettavissa.
————
Där är den nu, nya mattan i vardagsrummet. Beställde den redan i januari ifrån Ellos men den skulle komma i lager först i slutet av mars. Gissa om jag blev glatt överraskad då det på fredags eftermiddagen kom meddelande till telefonen att mattan nu kan hämtas på posten.

 Matto on kai ollut aika suosittu ja sitä on jo jonkin verran näkynyt blogeissa sekä somessa, minua se ei haittaa sillä tykkään matosta siitä huolimatta kovasti. Olisin jo aikaisemmin tilannut sen mutta mielestäni sitä on löytynyt ainoastaan sellaisena ruskearaidallisena. Ruskeaa en halunnut vaikka matto itsessään oli kaunis. Onneksi nyt vuoden vaihteen jälkeen huomasin tämän harmaan version ja sehän sopii meille varsin hyvin. Ruokapöydän alla on edelleen valkoinen puuvillamatto, mielestäni kaksi erilaista mattoa sopii samaan tilaan oikein hyvin.
————
Mattan har varit ganska populär och setts på bloggar samt sociala medier, mig stör det inte eftersom jag gillar mattan trots det jätte mycket. Skulle ha beställt hem den redan för länge sedan, men jag har sett den bara i en brun nyans, och brunt ville jag inte ha även om mattan i sig var fin. Vid årsskiftet upptäckte jag den här gråa versionen vilken passar oss utmärkt. Under matbordet har jag fortfarande den vita bomullsmattan och jag tycker att två olika mattor i samma utrymme går riktigt bra.

 Maljakossa yksi kevään lempikukista, viburnum, jonkin sortin lumipalloheisi. Todella kestävä ja ihanan rento kukka.
Olemme jo torstaissa, mihin tämä viikko taas oikein on hujahtanut? Huomenna on jo perjantai ja ilmatieteenlaitoksen sivujen mukaan ensi viikolla olisi luvassa aurinkoa ja paljon lämpöasteita, sopii minulle. Odotan niin että pääsisin laittamaan keväisiä sipulikukkia kasvihuoneeseen ja eturapulle.
Nauttikaa päivästä!
————
I vasen har jag en av vårens favoritblommor, viburnum, en slags snöbollsbuske. Väldigt hållbar och härligt spretig blomma.
Så är vi redan i torsdag, vart sprang den här veckan? Imorgon är det fredag och väderleksrapporterna utlovar sol och många plusgrader till nästa vecka, passar mig mer än väl. Väntar så på att få plantera våriga lökväxter i växthuset och på framtrappan.
Njut av dagen!

12 Comments on “UUSI MATTO | NYA MATTAN

 1. Minä tilasin juuri tänään uuden maton olohuoneeseen – yllätin itseni ihailemassa inhokkivärini väristä mattoa ja Hups vaan se joutui ostoskoriin 😂 Katsotaan sitten onko se hitti vai huti.. Tuo teidän uusi matto on tosi kaunis ❤️

 2. Ihana matto! Vähän samaa tyyliä oli Anttilassa yhdessä matossa, johon itse ihastuin ihan täysin.
  Tuo kukka on niin keväinen. Kaunis!!

 3. Minä olen katsonut tuota samaa mattoa jo pitkään, mutta ajattelen aina, että kun kaikilla muilla on se, mutta sinun kuvat taas vahvisti sen, että minäkin haluan! Sopii teidän olohuoneeseen ihanasti. ♥

 4. Oikein hyvä matto valinta! <3 Tykkään! :-) Näyttää todella kauniilta teillä :-) Ja kannatan ehdottomasti, että on kaksi erilaista mattoa samassa tilassa, erilaisuus on niin se oma juttuni :-)

  Nuista kukista minullekin tulee mieleen ”rento”, kauniit! 🙂 <3

  Mukavaa iltaa! <3

 5. Innolla oodotan kuvia sinun uudesta matosta myös 🙂 Jännää miten joskus mieli muuttuu ja sitä huomaa että tykkääkin jostain mistä ei ennen ole tykännyt ollenkaan. Kiitos ja kaunista viikonloppua <3

 6. Minäkin kauan katsoin sitä, mutta olin ihan missannut tämän harmaan sävyn. Mietin myös että näkyykö sitä liikaa joka puolella, mutta ei se sitten kuitenkaan haittaa sillä pidän matosta kuitenkin niin paljon 🙂 Aurinkoista viikonloppua <3

 7. Kiitos <3 Pidän siitä kovasti itsekin ja olohuoneesta tuli taas jotenkin lämpimämpi karvamaton kanssa 🙂 Aurinkoa päivääsi <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.