Ensimmäistä kertaa minulla on kirsikanoksia, en tiedä miksi niitä en ole koskaan aikaisemmin ostanut. En varmaan olisi tälläkään kertaa ostanut jos ei minun ihana edellinen kollega niitä olisi minulle niin kovasti myynyt. Ja hyvä niin, sillä aivan hurmaavathan nuo ovat. Vähän kuitenkin petyin kun ensin näytti ettei niihin tule muuta kuin lehtiä, sillä luulin että joka nupusta olisi puhjennut kukkia. Onneksi sentään edes muutama kukka ilmestyi lehtien joukkoon.

————

Första gången som jag har körsbärskvistar, vet inte varför det inte blivit av att köpa sådana tidigare. Skulle antagligen inte nu heller ha köpt om inte min före detta kollega skulle ha sålt dem åt mig så ivrigt. Och bra så, för visst är dom ju vackra. Lite besviken blev jag dock eftersom jag trodde att det ifrån varje knopp spricker ut blommor, men det verkade bli mest blad. Som tur blev det till slut några fina blommor bland alla gröna blad också.

 Pääsiäinen lähestyy, enää kaksi viikkoa siihen. En ole vielä koristellut kotia mitenkään, mutta yksi pieni höyhenkoriste oli pakko kokeilla tuohon kirsikanoksaan. Rakastan pääsiäistä, se tarkoittaa kevättä, vaikka pääsiäinen on tänä vuonna aikaisin ja tuskin pääsee ulos pihahommiin vielä tuolloin.

————

Påsken närmar sig, endast två veckor dit. Har inte ännu pyntat något, men var ju tvungen att prova ett litet påskfjäder där i körsbärsriset. Älskar påsk, det betyder vår även om den är tidig i år och man knappast kan greja ute i trädgården då ännu.

Täällä paistaa vihdoinkin aurinko kirkkaan siniseltä taivaalta joten ei kun ulkoilemaan.
Ihanaa viikonloppua ja toivottavasti aurinko paistaa teilläkin!
————
Här skiner äntligen solen ifrån en klarblå himmel så nu ska vi ut och njuta.
Ha ett skönt veckoslut och hoppas solen lyser hos er också!

4 Comments on “KIRSIKANKUKKIA JA VÄHÄN PÄÄSIÄISTÄ | KÖRSBÄRSBLOM OCH LITE PÅSK

 1. Ihanat kirsikan oksat! 🙂 <3 Itsellä ne kuuluu joka vuotiseen perinteeseen jo useammalta vuodelta, tänä vuonna olinkin myöhässä kun vasta eilen nappasin niitä :-)

  Kukkia tosiaan täälläkin niihin kovasti aina odotellaan, mutta muutamaan on aina jäänyt. Silti ovat aivan ihania, ja edes ne muutama kukka 🙂

  Iki ihania kuvia ja tunnelmia, näitä katselee ja katselee 🙂 <3

  Aurinkoista kevätpäivää! <3

 2. Ihanat kukat ♡ Minä myös pidän pääsiäisestä. Se on mukavasti kevään kynnyksellä. Meillä päin tosin pihahommiin pääsee monesti vasta vapun jälkeen 🙂 Sitä odotan ♡

 3. Kirsikanoksat ovat kyllä ihanat ja ostan niitä tulevaisuudessa ehdottomasti uudestaankin. Kukkia tuli ihan kivasti sittenkin vaikka pikkasen ehdin jo pettymään 🙂

  Kiitos ja ihanaa viikkoa, toivottavasti aurinko jaksaa ilahduttaa meitä <3

 4. Kiitos <3 Tänä vuonna ei täälläkään vielä vähän aikaan pääse pihahommiin, sen verran paljon lunta vielä. Juuri eilen katsoin vanhoja kuvia ja silloin tätä aikaa oli jo ihan lumetonta joka puolella 🙂 Mukavaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.