Brrr, miten kylmä on tänään, talvi siis tuli takaisin. Onneksi kuitenkin aurinko paistaa vaikka ei se tänään tuo juurikaan lämpöä mutta energiaa senkin edestä. Viikkosiivouksen jälkeen otin esille vähän lisää pääsiäistä ja pelastin kasvihuoneen tulppaanit kylmettymiseltä.

————

Brrr, så kallt det är idag, vintern kom alltså tillbaks. Som tur lyser solen, även om den ingen värme ger idag så ger den desto mer energi. Efter veckostädningen plockade jag fram litet mer påsk och räddade tulpanerna i växthuset ifrån att frysa ihjäl.

Kipsimunat jotka askartelin viime vuonna olivat ihme kyllä säilyneet täysin ehjinä. Muistan viime vuonna ajatelleeni että niistä olisi jäljellä ainoastaan murusia sillä ne ovat aika haastavat säilöä ja vievät aika paljon tilaa.

————

Gipsäggen som jag pysslade förra året har förunderligt nog hållit sig hela under hela året. Minns att jag förra året tänkte att det säkert endast är kvar lite smulor av dem vid det här laget, eftersom det krävs mycket utrymme och försiktighet att förvara dem.

Viime vuonna maalasin myös sellaisia kaupoissa myytäviä kirjavia pahvimunia valkoiseksi, sopivat näin paremmin meidän pääsiäiseen vaikka toki vähän väriäkin mahtuu joukkoon ainakin kukkien muodossa. Yllätin itseni nimittäin valitsemalla kimpun keltaisia tulppaaneja, jopa kukkakaupassa ihmeteltiin että mitäs nyt 🙂

————

Förra året målade jag också några sådana där färggranna paffägg som man kan köpa i nästan alla affärer, de passar bättre in hos oss som vita, nog för att det ju hör lite färg till påsken också. I varje fall i form av blommor, jag riktigt överraskade mig själv med att köpa gula tulpaner, till och med i blomaffären undrade man varifrån det nu blåser 🙂

Toivotan teille kaikille oikein ihanaa perjantai-iltaa ja mitä parhainta viikonloppua!
————
Önskar er alla en fin fredagskväll och det bästa veckoslutet!

5 Comments on “PERJANTAI JA LISÄÄ PÄÄSIÄISTÄ | FREDAG OCH MER PÅSK

  1. Kuinka hurmaava tuo kipsimuna <3 meinasin alkaa tekemään mutta on ilmeisesti aika suur töinen? Jätin sitten vielä muhimaan :) on kyllä mitä hurmaavin :) ja nuo oksat tuolla paperipussissa.... <3

    Ihanaa viikonloppua <3

  2. Tuo kipsimuna oli kyllä aika helppo ja nopea tehdä mutta todella sotkuista 🙂 Kivat koristeet ovat vaikka vähän hankalia säilöä. Mukavaa pääsiäisviikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.