Muutamat kuvat keittiöstä näin tiistai-iltana. Nappasin kuvat ruokailun jälkeen nyt illalla. Aivan ihanaa kun on vielä valoisaa kun olemme syöneet, ihan äskettäinhän piti vielä sytyttää kattovalaisin pöydän yläpuolella. Ruokamarketista tarttui mukaan niin herkullisen väriset kerrotut tulppaanit.
————
Några bilder ifrån köket så här en tisdagskväll. Tog några bilder efter att middagen var undanstädad nu ikväll, så härligt att det ännu är ljust då vi ätit. Var ju inte länge sedan man behövde ha taklampan tänd ovanför bordet för att se vad man äter. Hittade så fina dubbla tulpaner på mataffären tidigare idag.

 Meillä tytär on kovassa flunssassa, toivottavasti kohta alkaisi helpottamaan jotta saa nauttia lähestyvästä pääsiäislomasta. Pääsiäisen ruokailut olisi suunniteltava ja kauppalista kirjoitettava. Onko teillä jotain perinteistä pääsiäisherkkua?
Tunnelmallista iltaa!
————
Dottern är väldigt förkyld, hoppas hon kryar på sig så hon får njuta av påsklovet. Här borde vi planera påskmaten och skriva inköpslistan klar. Har ni något gott som absolut hör till era påsktraditioner?
Mysig kväll!

4 Comments on “ILTATUNNELMAA KEITTIÖSSÄ | KVÄLLSMYS I KÖKET

  1. Minäkin oikein pysähdyin eilen katsomaan, kuinka valoisaa oli ja kuinka kauniisti valo heijastui sisällä. Nyt eletään ihanaa aikaa.
    Ja komppaan Alorea; taas niin ihania kuvia, että sielu lepää niitä katsoessa.

  2. Aivan ihanaa tämä valoisuus, niin aamulla kuin illalla <3 Voi, kaunis kiitos sinulle <3 Ihana kuulla 🙂 Mukavaa pääsiäistä!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.