Anteeksi tuota kuvatulvaa, tiedän että kuvia tuli aivan luvattoman paljon tällä kertaa 😉 Ihastuin vaan niin tuohon meidän pääsiäiskattaukseen ja sen värimaailmaan. Söimme kotona ihan vaan oman porukan kesken mutta kattaukseen on ihana panostaa kun on aikaa. Paljon en kuitenkaan tehnyt kattauksen eteen, käytin kaikkea mitä sillä hetkellä löytyi kotoa. Tuo kukkakimppu oli mitä ihanin ja toiseen kipsimunakuoreen nostin keittiötasolla ollutta sitruunamelissaa. Päivä oli harmaa ja pilvinen joten kynttilät antoivat mukavaa tunnelmaa.
Nyt on pääsiäinen vietetty ja ne vähäiset koristeet jo kerätty kaappiin odottamaan ensi kevättä. Aurinko paistaa ja ulkona tuoksuu kevät. Lumet sulavat ihan silmissä ja kevät on niin tervetullut.
Oikein mukavaa iltaa ja 
————
Ber om ursäkt för bildregnet, jag vet, det är nästan olovligt mycket med bilder den här gången 😉 Var själv bara så förtjust i årets påskdukning och färgkombinationen i den. Vi åt hemma, bara vi i våran egna lilla familj, men det är så härligt att duka fint då man har tid för det. Använde mig av det som råkade finnas hemma just då. Blombuketten är bara så ljuvlig och i det andra gipsägget lyfte jag citronmelissan som stod på köksbänken. Dagen var väldigt mulen och grå så det var mysigt med tända ljus. 
Så är påsken förbi för den här gången och här har vi redan plockat undan det lilla pyntet som var framme, nu får det vänta i skåpet till nästa vår. Solen skiner och ute doftar det vår. Snön smälter så man nästan kan höra hur den försvinner och våren är så välkommen nu.
Ha en underbar kväll och trevlig vardag imorgon igen!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.