Kevät on saapunut rymisten viime päivinä ja nyt on todellinen kevättunnelma sekä itsellä että ulkona. Kuten pääsiäisenä kerroinkin niin kukkakaupasta ostin mukaan muutamat orvokit. Ehkä vähän aikaisin mutta en vaan voinut vastustaa niitä ja muistelen että minulla oli niitä melko aikaisin viime vuonna myös.
————
Våren har kommit med riktigt stora steg de senaste dagarna och nu känner man verkligen både våren inom sig och i luften. Som jag redan sa så köpte jag några penséer. Kanske lite tidigt, men kunde bara inte motstå dessa små söta och om jag minns rätt så hade jag sådana ganska tidigt ifjol också.

 Mielestäni orvokit ovat kauneimmillaan juuri näin pieninä ja mieluiten ostan niitä mahdollisimman aikaisin sillä yleensä ne menevät jo huonoon kuntoon juhannukseen mennessä. Suoraan ulos näitä en suinkaan pistänyt vaan tuonne kasvihuoneeseen missä ovat vähän suojassa jos sattuisi yöpakkasia vielä tulemaan ja varmasti niitä vielä tuleekin.

————

Tycker att penséerna är som finast just då de är små och köper därför dem så tidigt som möjligt eftersom de brukar bli dåliga redan till midsommaren. Vågar inte ännu plantera dem direkt ut så de får vara i växthuset där de har lite skydd ifall det ännu blir köld och det blir det säkert ännu.

Itselläni tuntuu olevan pientä flunssaa tulossa joten parhaani yritän sitä nyt estää kaikin tavoin sillä sitä en halua. Paha aika tämä kevät kun ei vaatetuksesta oikein tiedä mitä pukea ulos mentäessä, monesti puenkin liikaa ja sitten tulee hiki ja sekään ei ole hyväksi mutta kun ei halua palellakaan 🙂
Mukavaa päivää!
————–
Känner mig lite krasslig och försöker bota en förkylning som verkar vara på kommande, det vill jag inte ha. Svårt så här på våren att veta hur man ska klä på sig då man går ut och många gåner klär jag mig för varmt och så blir jag svettig vilket ju inte är bra förstås, men då jag inte vill frysa heller 🙂
Ha en bra dag!

10 Comments on “KASSILLINEN KEVÄTTÄ | EN PÅSE MED VÅR

 1. Oi, oi tuosta hetkestä minäkin haaveilen!
  Rakastan valkoisia kukkia, mutta orvokeissa juuri nuo sinun siniset orvokkisi ovat ne mun ehdottomat lempparit. <3

 2. Miten kauniita <3

  Itselläni tuo kasvihuone on vielä suunnittelua vailla, vanhan kasvarin pohjat on onneksi. Ulos kun ei vielä raaski orvokkeja laittaa, jopa narsissit meinasivat juuri ennen pääsiäistä paleltua. Mutta nyt lämpötilan noustessa nekin nostavat vartensa pystyyn.

  Iloa päivääsi <3

 3. Ihanat kevään ensi säteet <3 oi joi joi <3 ihanaa :) kuinka kauniit nuissa ruukuissa :)
  Täälläkin parveketta olisi tarkoitus laittaa viikonloppuna 🙂

  Onnea vielä uudestaan ihanasta lehti jutusta <3

 4. Tämä vuodenaika on niin ihana, koko pitkän talven kun tätä hetkeä odottaa. Tuo sininen orvokki on myös minun lemppari, harmi että niitä oli vain yksi amppelikokoinen kukkakaupassa, muuten olisin ostanut muutaman lisää 🙂 Aurinkoista loppuviikkoa <3

 5. Kiitos <3 orvokit ovat kyllä niin kauniita.

  Ihanaa kasvarinsuunnittelua sinulle <3 minäkin haaveilin siitä monta vuotta ja vihdoin viime kesänä se toteutui 🙂 Minulla meinasi myös narsissit tuupertua kylmyyteen pääsiäisenä, mutta nyt ne kukkivat auringon kanssa kilpaa 🙂 Mukavaa loppuviikkoa <3

 6. Niin ihana tämä kevät ja ensilämmöt <3 Nuo ruukut ovat ihan lemppareita, ja varsinkin tuo isompi Planatgenista, muistelen että sinulla olisi se sama eikö?

  Voi, kiitos paljon sinulle ihana <3

 7. Härligt med vår! Penséer är ett första tecken på att våren är här… Jag beundrar dina ljuvliga lerkrukor!? Var hittar man sådana?

 8. Hej Johanna! Ja visst är det härligt med denna årstid och tiden vi har framför oss nu <3

  Den större och lägre modellen har jag köpt på Plantagen förra året. De andra krukorna på bilderna är Bergs Pottery, finns att köpa på olika inredningsbutiker, också på nätet. Mina har jag köpt på Nougat och http://www.lifestylenordic.fi

  Soligt veckoslut!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.