Niinhän siinä sitten kävi että nyt se flunssa iski minuun, vaikka niin jo ehdin luulla ja toivoa että pärjäisin ilman sitä. No, ei auta muu kuin levätä ja juoda lämmintä tai kylmää, miltä nyt parhaimmalta tuntuukaan. Ensimmäinen huhtikuuta ja aprillipäivä, toivottavasti ette ole langenneet mihinkään aprillipilaan. Minua on kovasti yritetty huijata heti aamusta ja yhteen pilaan taisin jo langetakin.

————

Ja, så gick det ju sedan då så att det var min tur att bli förkyld fast jag redan hann tänka och hoppas att jag klarar mig undan det. Hjälps inget annat än att vila och dricka varmt eller kallt, vilket som nu känns bäst. Första april och aprildagen, hoppas ni inte gått på något aprilskämt. Själv har jag blivit lurad ända sen morgonen och har redan hunnit gå på ett skämt.

 Tänään ei viikkosiivota eikä hankita viikonloppukukkia. Villakoirat saavat nyt vilistä nurkissa. Vaikka olenkin siisteyden ystävä niin voin kuitenkin onneksi ummistaa silmäni kun tarve niin vaatii ja keskittää energiani tärkeämpiin asioihin.

————

Idag veckostädas här inte och ingen helgbukett inhandlas heller. Dammråttorna får nu leva sitt eget liv i knutarna. Även om jag gillar att det är städigt så kan jag som tur också blunda och sätta energin på det som just då är mycket viktigare.

 Toivottavasti olo on jo huomenna paljon parempi ja päästään nauttimaan luvatusta auringosta ja lämmöstä. Siihen asti nautimme kynttilöistä ja tästä harmaan sumuisesta perjantaista.

Mukavaa viikonloppua!

————

Hoppas på att må bättre imorgon så vi kan njuta av det fina vädret som utlovas. Tills dess njuter vi av levande ljus denna gråa och dimmiga fredag.

Trevligt veckoslut!

6 Comments on “FLUNSSAINEN PERJANTAI | EN FÖRKYLD FREDAG

  1. Parantumisen voimaa kovasti sinulle! 🙂 <3 Toivottavasti tämän päivän lepo auttaa, ja huomena olisi jo paljon parempi olo :-)

    Ihana Krokus?! purkissaan, upeassa kukassa 🙂 <3

  2. Pikaista paranemista! Aivan ihanat sipulikukat sinulla <3 Voi minunkin perjantaikimppu jäi kauppaan, sillä siellä oli tarjolla vain ylikukkineita helmililjoja. Ehkä ensiviikolla parempi onni kukkien suhteen 🙂

  3. Kiitos, olo on pikkasen parempi, mutta sitkeältä vaikuttaa tämä flunssapöpö. Kyllä, on krokus, löysin sen pääsiäiseksi ja ihme kyllä se kesti aika pitkää sisätiloissa. Tänään vein sen ulos kasvihuoneeseen jotta saan sen sitten istutettua maahan myöhemmin keväällä.

    Iloista viikonloppua <3

  4. Ihana kiitos <3 Voi, tuollainen harmittaa joskus todella paljon jos myydään ihan ylikasvaneita kukkia ja usein jopa ihan täyteen hintaan, ainakin olen nähnyt sitä täällä päin joskus. Ensi perjantaina uusi yritys 🙂 Aurinkoa viikonloppuunne <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.