Olo on edelleen tukkoinen ja veto ihan poissa mutta silti oli pakko päästä aamupäivästä ulos pienelle happihyppelylle puutarhaan. Aurinko paistoi niin kauniisti jo heti aamusta mutta maa oli paikka paikoin edelleen jäässä yöpakkasten jälkeen. Kasvihuoneen sisällä lämpö nousee jo aika korkealle heti aamusta, sen verran aurinko jo lämmittää. Hankintalistalla tuonne kasvihuoneeseen olisi kunnon lämpömittari jotta tietäisi vähän missä asteissa siellä mennään. 
————

Känner mig fortfarande väldigt förkyld och täppt i näsan, men behövde trots det få komma ut en liten stund i friska luften på förmiddagen. Det blev en liten runda i trädgården i det vackra solskenet. Marken var fortfarande frusen efter nattfrosten på många ställen och i skuggan var det inte alls varmt. I växthuset stiger temperaturen ändå ganska högt redan av morgonsolens värmande strålar. Borde skaffa en termometer till växthuset så man skulle se litet i vilka temperaturer det rör sig där inne.

 Jälleen on se aika vuodesta kun melkein päivittäin on tehtävä pihakierros ja katseltava kukkapenkkejä joko sieltä on nousemassa jotain. Kovasti olisi jo tehnyt mieli rapsutella ja leikellä tuolla esiin sulaneissa kukkapenkeissä mutta maltoin mieleni kuitenkin. Ihan varovasti otin haravalla pahimmat lehtiroskat pois muutamasta penkistä. En vielä nähnyt kovin montaa vihreää alkua mutta muutaman sieltä jo kuitenkin bongasin.

————

Igen är det den tiden på året då jag nästan dagligen vill gå en runda i trädgården, spana in blombänkarna och vad som kan tänkas vara på gång i dem. Skulle så ha haft lust att lite räfsa och klippa i blomrabatterna men höll mig tills vidare. Lite måste jag bara prova på att ta bort de mesta torra löven ifrån några rabatter som smultit fram helt och hållet. Såg inte ännu många gröna saker sticka upp ur marken men några lade jag märke till.

Käytiin tyttären kanssa katsomassa läheistä muurahaiskekoa ja siellä oltiin jo hereillä, tosin hieman kohmeiselta meno vaikutti mutta hereillä olivat. Ensimmäinen perhonenkin nähtiin, tosin se ei ollut sitruunaperhonen vaan joku muu minulle tuntematon. On tämä vaan niin ihanaa aikaa, joka päivä joku uusi keväänmerkki ja tuntuu että kaikki ympärillä herää uuteen elämään.

Aurinkoista lauantaita!

————

Var med dottern och tittade på en myrstack som ligger här nära oss och där hade man redan vaknat, lite stelt såg det ut men vakna var dom. Första fjärilen såg vi också, men det var inte den gula, fina citronfjärilen utan någon annan, för mig obekant. Visst är den här tiden på året underbar, varje dag ser man något nytt vårtecken och det känns att allting runt omkring vaknar till liv igen.

Solig fortsättning på lördagen!

4 Comments on “HUHTIKUUN AURINKO | APRILSOL

 1. Siitä tämä kevät onkin ihmeellisen ihanaa aikaa kun ihan parissa päivää voi tapahtua luonnossa ihmeitä! 🙂 Näitä on ihana seurata! 🙂

  Teillä on niin ihana kasvihuone, tuolla kelpaa pian juoda päiväkahvit! 🙂

  Mukavaa lauantaita ja parantumista! <3

 2. Ihanat kuvat jälleen 🙂 Meillä ei vielä pahemmin vihreitä pilkahduksia näy, mutta perässä tullaan täällä pohjoisessa.
  Parantumisia <3

 3. Jännää kuinka sitä joka kevät innostuu näistä samoista asioista, niin ihania ne vaan ovat <3
  Kiitos kovasti, yhdet kahvit siellä jo juotiin sillä auringonpaistaessa siellä on tosi lämmintä.

  Kiitos, vielä on flunssaa mutta parempaan suntaan onneksi menossa. Mukavaa alkanutta viikkoa <3

 4. Kiitos <3 Ei täälläkään vielä juuri mitään penkeistä ole noussut mutta nurmikko alkaa olla jo kauttaaltaan sula, ihanaa <3 Kohta se siellä teilläkin varmasti alkaa, tämä odotushan on melkein kaikista ihaninta aikaa kun voi suunnitella ja haaveilla kesäprojekteista 🙂 Mukavaa alkanutta viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.