Aikaisemmin talvella minuun otettiin yhteyttä Unelmien Talo ja Koti- lehden toimituksesta ja minulla oli suuri ilo ja kunnia saada vierailla heidän Ystäväkirja-sivulla tämän rakkaan blogiharrastukseni tiimoilta.  Kyseinen lehti ilmestyi viime viikolla ja kipaisin tietysti sinä päivänä heti aamusta lehtihyllylle, olihan se aika jännää nähdä miltä lopputulos painettuna näyttää.
————
Tidigare i vintras blev jag kontaktad ifrån inredningstidningen Unelmien Talo ja Koti och jag hade den stora äran att få gästa  deras Kompisbok- sida genom min kära hobby, nämligen bloggen. I förra veckan kom numret ut och jag sprang naturligtvis till tidningshyllan direkt den morgonen, visst är det ju spännande att se hur slutresultatet ser ut då det väl är tryckt i tidningen.

 Vastasin muutamaan kotiimme ja sisustukseemme liittyvään kysymykseen. Juttu on siis luettavissa tämän kuukauden numerosta.
————
Jag svarade på några frågor angående vårt hem och inredning och det finns alltså att läsa i den här måndens nummer av tidningen.

Olen niin iloinen tästä minun harrastuksesta ja isoin kiitos kuuluu teille lukijoille, ilman teitä ei olisi oikein blogiakaan sillä suurin inspiraatio tähän kaikkeen muodostuu mielestäni juurikin vuorovaikutuksesta. Rakastan valokuvaamista ja toivon että minäkin voin kuvillani jakaa pientä inspiraatiota myös teille siellä ruudun toisella puolella.
Kiitos <3
————
Är så glad för min lilla hobby och det största tacket skall ni läsare ha för utan er skulle det inte riktigt finnas någon blogg heller eftersom det är just växelverkan som ger den mesta inspirationen att blogga. Jag älskar att fotografera och jag hoppas att jag med mina bilder kan dela lite inspiration till er jag också.
Tack <3

4 Comments on “VIERAILULLA YSTÄVÄKIRJASSA | PÅ BESÖK I KOMPISBOKEN

  1. Unelmien Talo & Koti-lehdessä olleen jutun myötä löysin tieni blogiisi, vaikka Instassa olen seurannut päivityksiäsi jo jonkin aikaa. 🙂
    Valokuvasi ovat kauniita otoksia, ja niissä on lämmin tunnelma. Useamman kerran päivässä olen päätynyt lukemaan postauksiasi. 🙂
    Ihana blogi kauniista kodista! <3

    Iloa päivääsi! 🙂

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  2. Voi, miten ihanaa että löysit tänne ja kiitos kauniista sanoistasi, lämmittävät mieltäni kovasti <3 Sydämellisesti tervetuloa seuraamaan blogia <3 Aurinkoista päivää sinulle 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.