Kuten olen jo aikaisemminkin sanonut niin parasta meidän makuuhuoneessa on kun saa herätä aamuauringon säteisiin ja ihanaan valoisuuteen. Olen myös erittäin tyytyväinen siihen että noin vuosi sitten tehtyjen pienten muutoksien jälkeen makuuhuone on pysynyt hyvin järjestyksessä. Aikaisemmin sinne nimittäin saattoi kerääntyiä yhtä sun toista esim. kierrätykseen meneviä pienempiä sisustusjuttuja sillä oven taakse jää sellainen sopiva kolo kaikkelle ylimääräiselle.
————
Som jag tidigare också sagt så är det allra bästa med sovrummet att få vakna upp till morgonsolens strålar och ett härligt bad av ljus den här årstiden. Är också nöjd att efter den lilla uppdateringen av sovrummet för ca. ett år sedan har rummet hållit sin ordning och reda. Tidigare kunde här nämligen samlas ett och annat överlopps, som inredningsgrejer som inte hade någon plats och väntade på sitt öde eftersom det finns en ypperlig liten knut för allt sådant bakom dörren.

 Alussa mietin tuon sängynpäädyn takana olevan seinän maalaamista tai tapetoimista jollain muulla joka nostaisi sängynpäätyä enemmän esille sillä nyt ne ovat aika saman väriset seinän kanssa. Ajan kanssa silmä on kuitenkin tottunut tähän enkä usko että siihen tehdään muutoksia, mutta eihän sitä koskaan tiedä, mielensä on aina lupa muuttaa 🙂
————
I början funderade jag på att måla eller tapetsera väggen bakom sänggaveln med någon färg som skulle lyfta fram sänggaveln mer då de båda nu har rätt så samma färg. Med tiden har ändå ögat vant sig och jag tror att det får vara som det är, fast man vet ju aldrig, man har ju alltid lov att ändra sig 🙂

Kesäksi tekisi mieli jotain kivoja kesäisiä lakanoita ja vaihdan varmasti jo seuraavan lakanan vaihdon yhteydessä tuon harmaan reunuslakanan valkoiseen. Enkä malta odottaa että voin poimia kukan tai pari sisälle suoraan luonnosta yöpöytiä koristamaan. 
Mukavaa päivää!
————
Till sommaren skulle det vara trevligt med några somriga lakan och vid nästa lakanbyte byter jag säkert ut den gråa sängkappan till den vita igen. Kan kanppt heller vänta tills man igen kan gå ut och plocka in en eller flera blommor till sängborden.
Ha en trevlig dag!

6 Comments on “HYVÄÄ HUOMENTA | GOD MORGON

  1. Mistä sängynpäätynne on? Olen alkanut itse etsimään omaksi samanlaista. 🙂 Värimaailma kodissanne on aina niin ihana. Osaisinpa sisustaa yhtä kauniisti. Mukavaa tiistaita sinulle. ♥

  2. Makkarinne on todella kodikas ja kaunis <3 Ihastelen aina myös tuota päiväpeitettä, se on niin upea :-)

    Iloista päivää! <3

  3. Hei Emma! Sängynpääty on Ikeasta, muistaakseni nimeltään Bekkestua. Kiitos <3 ja kyllä sinäkin aivan varmasti osaat vähintään yhtä kauniisti sisustaa 🙂 Aurinkoa päivääsi!

  4. Lämmin kiitos <3 Tuo päiväpeite oli vuosia haavelistalla ja tykkään siitä kovasti. Aurinkoa päivääsi <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.