Myös pilvinen päivä voi olla hyvin kaunis vaikka yleensä kauniilla päivällä tarkoitetaan juurikin aurinkoista sellaista. Myönnän kyllä kuitenkin että aurinko ja sininen taivas houkuttelee ulkoilemaan ihan eri tavalla kuin harmaa ja pilvinen sää. Viime lauantaina aurinko pysyi tasaisen pilvipeitteen takana koko päivän, mutta siitä huolimatta lähdimme ulos pihahommiin jo heti aamusta.
————
Också en mulen dag kan vara väldigt vacker även om man ofta syftar till soligt väder då man talar om en vacker dag. Medger nog att sol och klarblå himmel lockar ut betydligt mer än en grå och mulen dag. På lördagen höll sig solen bakom ett tjockt molntäcke hela dagen, men trots det gick vi ut för att pyssla i trädgården genast efter frukosten.

 Maisemassa ulkona vallitsi jotenkin ihana rauhallisuus. Ruskehtavassa nurmikossa, multaisissa kukkapenkeissä ja lehdettömissä puissa sekä pensaissa on jotenkin seesteinen ja rauhallinen tunnelma. Ehkä se johtuu siitä että tiedostan niiden kohta suorastaan räjähtävän väriloistoon.
————–
Naturen är på något sätt så lugn och fridfull en mulen vårdag. Den bruna gärsmattan, de muldiga blomrabatterna och de lövfria träden samt buskarna är på något sätt rogivande. Kanske det beror på vetskapen om att allting där ute alldeles snart kommer att explodera ut i en otrolig färgprakt.

 Kaunista on myös kuunnella kuinka saari herää eloon taas talven jälkeen, liikenne vilkastuu ja luonto täyttyy lintujen konserteista sekä lokkien kirkunasta. Kahvitauko haravoimisen lomassa kynttilöiden täyttämässä kasvihuoneessa. Jälleen kerran päällimmäisenä tunteena suuri kiitollisuus elämästä ja siitä että saa kokea sekä aistia tämän ihanuuden rakkaiden ihmisten ympäröimänä.
Ihanaa alkanutta vikkoa!
————
Vackert är det också att se ön vakna till liv igen efter vintern, trafiken ökar och världen fylls av fågelkonsert och måsarnas skri. En kaffepaus mellan krattandet i ett växthus fyllt med levande ljus. Igen en gång är den största känslan oerhörd tacksamhet för livet och för att få uppleva och känna allt det härliga tillsammans med dem man älskar mest i hela världen.
Ha en härlig ny vecka!

10 Comments on “KAUNIS PÄIVÄ | EN VACKER DAG

 1. Todella ihanaa tekstiä <3 arjen kauneutta parhaimmillaan :) niitä arjen iloja josta saa voimia päivään :)

  Myös kuvat ovat aivan ihania 🙂 <3

  Mukavaa päivää <3

 2. Kaunis päivä kuvastuu hyvin kuvistasi.
  Vaikka malttamattomana haluaisi, että keväällä aurinko paistaisi ja kaikki rävähtäisivät kasvuun yhtäkkkiä, keväällä tietty hitaus ja rauha tekee hyvää. Näin ehtii huomaamaan kevään tulon ja pienimmätkin ilon aiheet.
  Kiitos ihanasta postauksesta! <3

 3. Ihana postaus kauniista kasvihuoneesta! <3
  Kevät ja varsinkin toukokuu on minulle mieleisin vuodenaika / kuukausi. 🙂 Se suloisen raikas vihreä luonnossa ja lintujen laulu, voi että! 🙂
  Muuten, tosi kivan näköinen kahvikuppi! 🙂

  Auringonvaloa tiistai-päivääsi! 🙂

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

 4. Kiitos <3 juuri näin se on, arkiset hetket ovat ne jotka antavat sen suurimman ilon ja onnellisuuden <3 Aurinkoa päivääsi <3

 5. Ihana kiitos <3
  Totta, joskus tuntuu että nykyään on todella kova kiire aina seuraavaan vaiheeseen ja malttamattomana odottaa niitä ensimmäisiä kukkia ja lehtiä puissa ym. Täytyy vaan muistaa nauttia kaikesta siitä muustakin samalla kun odottaa 🙂 Aurinkoista päivää sinulle <3

 6. Kiitos <3 Minäkin nautin kaikista eniten keväästä ja alkukesästä kun kaikki on niin ihanan raikkaan vihreää ja valoa riittää melkein vuorokauden ympäri. Ihanaa ja aurinkoista päivää sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.