Keittiön pöytää koristaa vuoden odotetuin ja kaunein kukkakimppu. Tiedätte ne kevään ensimmäiset valkovuokot joita on ihan pakko saada poimittua vaikka varret ovat vielä niin lyhyet että kynnenaluset ovat täynnä multaa kotiin tultaessa.

————

På köksbordet står en av de mest efterlängtade och vackraste blombuketter man kan tänka sig. Ni vet, de där allra första vitsipporna som ännu är så små och korta, men ändå måste man plocka dem så att man har fullt med muld under naglarna.

 Masut on täytetty kevään herkulla, eli milläs muullakaan kuin parsalla. Varma kevään merkki on parsaniput kauppojen vihannesosastoilla. Tein meille aikuisille parsarisottoa, tyttärelle se ei oikein maistu niin hän sai eilistä siskonmakkarakeittoa.

————

Magarna är mätta av vårens godsak, sparris. Ett säkert vårtecken är då man hittar buntar med sparris på butikernas grönsaksavdelning. Jag lagade oss vuxna en god sparrisrisotto till middag, dottern är inte så förtjust i det så hon fick gårdagens siskonkorvsoppa istället.

 Nyt olo on väsynyt ja onnellinen hyvän ruoan jälkeen ja perjantai-iltaan kuuluu sauna sekä The Voice of Finland telkkarista.

————

Nu känner man sig så där lyckligt trött som man blir av god mat, snart blir det bastu och sen The Voice of Finland på teven.

 Viikonlopulle ei ole sen kummempia suunnitelmia, rauhallista kotoilua ja ulkoilua. Mies on vuorostaan ollut kovassa flunssassa melkein koko viikon. Nyt saunaan ja sitten fredagsmyysit saa alkaa.

Kaunista viikonloppua <3

————

Inga planer inför veckoslutet, bara vara och njuta av stunden. Mannen har i sin tur varit riktigt ordentligt förkyld nästan hela veckan. Nu blir det bastu och sedan kan fredagsmyset börja.

Vackert veckoslut <3

2 Comments on “PERJANTAIN KAUNEIMMAT | FREDAGENS VACKRASTE

  1. Oi että <3 olet jo valkovuokkoja nähnyt :) itse eilen vasta ihastelin sinivuokkoja ensi kertaa :) ovat ne vaan aivan ihania :)

    Mukavaa viikonloppua <3

  2. On ne niin ihania, sinivuokkoja täällä ei juurikaan näy, harmi sillä niin kauniit ne ovat myös.
    Mukavaa viikonloppua sinullekin <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.