Aurinkoa ja kirkkaan sininen taivas. Ulkoilua melkein aamusta iltaan. Puutarhajuttuja ja pieni hetki terassilla tuulen suojassa.
————
Sol och klarblå himmel. Uteliv nästan från morgon till kväll. Trädgårdsfix och en liten skön stund på terassen i lä från den ännu kyliga havsvinden.

 Kielon tuoksua (tosin se on löytö kukkakaupasta eilen) ja kaunein jouluruusu. Huomiseksi luvattu sade ei mieltä lannista näin ihanan kevätpäivän jälkeen. Ja sadekin olisi oikein tervetullut sillä tuolla ulkona on yllättävän kuivaa. Tänä iltana tulee varmasti uni nopeasti sillä niin paljon on tänään tankattu raitista ulkoilmaa.
Mukavaa iltaa teille ihanat!
————
Doft av liljekonvalj (som är ett fynd ifrån blombutiken) och den vackraste julrosen. Att de lovas regn till imorgon gör inget alls efter en så här underbar vårdag. Regnet är faktiskt riktigt välkommet för det är ganska torrt där ute. Ikväll kommer sömnen säkert fort då vi tankat så mycket frisk luft idag.
Ha en skön kväll fina!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.