Pilvinen päivä tänään ja sadepilvet roikkuvat ilmassa. Juuri sopiva keli puuhailla sisällä ja nauttia rauhallisesta sunnuntaista. Näin keväällä huomaa taas sen ilmiön että aika ei millään aina tahdo riittää sekä sisä- että ulkotöille. Mies on parantunut flunssasta sen verran että haluaa tänään valmistaa meille kotitekoisia hampurilaisia ja tunnustan että sehän sopii minulle vallan mainiosti. Arkena minä vastaan yleensä joka päivä ruokahuollosta joten nämä päivät kun mies innoissaan kokkaa ovat aika ihania.

————

En mulen dag idag och regntunga mol hänger i luften. En perfekt dag för att pyssla inomhus och njuta av en lugn söndag. Så här på våren vill ju tiden inte alltid räcka till för både inne- och utejobb. Mannen har kryat på sig så pass mycket från flunssan att han har bestämt att idag vill han göra hemlagade hamburgare, inget mig emot. Eftersom jag så gott som alla vardagar ansvarar för matlagningen så erkänner jag att dessa dagar då mannen vill koka och kocka är ganska sköna.

 Kuten joku saattaa arvatakin niin nämä kuvat ovat kylläkin pääsiäisestä mutta sopivat mielestäni tähänkin päivään oikein hyvin. Höyheniä voi käyttää koristeena myös muulloinkin kuin pääsiäisenä. Yleensä minun kuvat ovat aika reaaliaikaisia mutta joskus tulee kuvattua niin paljon että kuvien julkaiseminen viivästyy hieman.

————

Som någon kanske gissar så är dessa bilder tagna på påsken, men tycker att de passar lika bra idag också. Man kan ju använda fjädrar som dekoration nästan när som helst, inte endast om påsken. Allt som oftast är mina bilder ganska i relatid, men ibland blir det att jag tar så mycket bilder att publiceringen drar ut på tiden litet.

 Hampurilaissämpylöiden taikina on jo kohoamassa ja pihvit maustumassa grillausta varten. Tässä kuvassa hampurilainen on täytetty pulled porkilla, mutta tänään väliin tulee siis grillattu pihvi. Parhaimmat maut on kyllä nämä puhtaat ja alusta asti kotitekoiset maut ruoassa.

————

Degen till hamburgarbröden står på jäsning och biffarna drar sig innan det är dags att grilla. På den här bilden är hamburgaren fylld med pulled pork, men idag blir det alltså med grillad biff. De godaste smakerna i maten är nog just de rena, enkla och hemlagade.

Loppupäivä meneekin harjoittelemalla tyttären matikkakokeeseen ja minua odottaa iso kasa pyykkiä, eli tiedossa siis viikkaamista sekä silittämistä.

Suloista sunnuntaita!

————

Resten av dagen går till att öva inför matematikprov med dottern och på mig väntar en stor hög med ren tvätt, det blir alltså att stryka och vika med andra ord.

Skön söndag!

6 Comments on “HOMEMADE BURGERS

  1. Voi hyvänen aika, namskis 🙂 ovat niin hyviä 🙂 nam 🙂 onko hyvää hamppari sämpylä ohjetta? 🙂

    Upeat kuvat <3

  2. Kysyn mieheltä ohjetta niin voisin jakaa sen vaikka joskus täällä blogissa. Niin hyviä nuo itsetehdyt sämpylät ettei sen jälkeen ole tehnyt mieli kaupan valmiita.

    Kiitos ja mukavaa alkanutta viikkoa <3

  3. Kannattaa josku kokeilla itsetehtyjä, ovat kyllä sen vaivan arvoisia vaikka vähän työläämpiä toki. Ihanaa viikon jatkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.