Muutama päivä on mennyt niin että on tullut pidettyä taukoa sekä blogista että instasta. Joskus on ehkä ihan hyväkin pitää pientä taukoa, siitäkin huolimatta että bloggaaminen ja Instan käyttö on niin mukavaa ja inspiroivaa. Syy tähän pieneen taukoon on itse asiassa joku ihme siivous- ja raivausvimma mikä minulle on nyt iskenyt, liekö kevätsiivous?
————
Det har blivit en liten paus i några dagar från både bloggen och instagram, men ibland är det kanske riktigt bra att ta en liten paus från det också, hur roligt och inspirerande det än är att blogga och följa alla fina konton på instgram. Orsaken till att det blivit en liten paus är att det pågår värsta städ- och röjartagen här hemma, vårstädning kanske man kan kalla det.

Huhtikuun viimeinen viikko, ulkona on pari astetta plussan puolella, kovin märkää ja synkän näköistä mutta eikähän se kunnon kevät ja lämpö jossain vaiheessa saavu meidän iloksemme. Ulkona olisi niin paljon mitä tekisi jo mieli tehdä mutta sitä odotellessa on hyvä pistää paikat kuntoon täällä sisällä. Kaappien siivous ei kuulu minun lempipuuhiin mutta joskus aina silloin tällöin sekin on tehtävä.
————
Sista veckan i april och ute är det kring två värmegrader, blött och väldigt tåkigt men månne inte värmen och den riktiga våren kommer snart, hoppas det i alla fall. Skulle finnas så mycket roligt att hålla på med utomhus, men tills dess får det bli tiptop här inne istället. Att städa skåp är inget jag direkt njuter av men ibland måste det helt enkelt göras.

Onneksi ennätin napata muutamat kuvat vielä siististä työhuoneesta sillä tällä hetkellä täällä on aikamoinen kaaos kun olen kerännyt tänne kiertoon meneviä tavaroita. 
Mukavaa iltaa!
————

Som tur hann jag ta några bilder på ett ännu städigt arbetsrum för nu råder det minst sagt kaos här inne. Har nämligen samlat allt som ska återvinnas här.
Ha en skön kväll!

2 Comments on “HUHTIKUUN VIIMEINEN VIIKKO | SISTA VECKAN I APRIL

  1. Kiitos 🙂 Mukavia pihatöitä sinne, täällä on satanut kaatamalla monta päivää mutta toivottavasti kohta taas päästään ulos pihatöihin 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.