Viime viikon loppupuolella sain vihdoinkin kurkunsiemet multaan. Olen ehkä hiukan myöhään liikenteessä mutta niin tuntuu olevan kevätkin joten uskon että vielä hyvin ehtii. Itse asiassa tänä aamuna muutamista ruukuista pilkisti jo lupaavat pienet elämänalut.

————

I slutet av förra veckan fick jag äntligen gurkfröna sådda. Kanske jag är litet sent ute, men så är även våren så jag litar på att de hinner ta sig bra ännu. Idag på morgonen såg att det finns början till små liv i några av krukorna redan.

 Näissä puutarhajutuissa voisi mopo joka vuosi karata täysin käsistä ja yritän nyt parhaani mukaan hillitä itseäni etten lähde rönsyilemään ja tekemään itselleni liian suurta työmäärää. Tämä on ensi kerta ikinä kun esikylvän jotain joten kokeilen nyt noin alkajaisiksi paria eri kurkkulajiketta. Tomaattejakin mietin mutta jätin ne nyt toistaiseksi kuitenkin.

————

Alltså man kunde ju gå totalt lös på dessa trädgårdsgrejer varje år och jag försöker nu behärska mig efter bästa förmåga att jag inte gör ett alltför stort jobb till mig själv. Det här är första gången någonsin som jag förodlar så jag provar med två olika gurksorter till en början. Är väldigt sugen på tomater också men har nu tillsvidare lämnat dem.

 Kurkkujen lisäksi esikylvin myös tuoksuherneitä ja tänään kävin vielä hakemassa pussillisen maljaköynnöksen- ja krassinsiemeniä. Nähtäväksi jää mihin tämä kaikki taas päätyykään 🙂

Kaunista iltaa!

————

Förutom gurkor sådde jag också luktärter och idag köpte jag ännu en påse med klockranka och krasse. Få se hur det här projektet tar sig 🙂

Vacker kväll!

4 Comments on “PAREMPI MYÖHÄÄN… | BÄTTRE SENT…

  1. Ihanaa kun olet saanut upottaa sormet multaan 🙂 tosi mahtava juttu 🙂 toivotaan että istutuksista on paljon iloa <3

    Tuota kesämajaanne voi aina vaan ihailla <3

    Mukavaa iltaa <3

  2. Mä täällä huokailin ihan ääneen, kun oli niin kauniit kuvat ja kuvattavat!
    Just niin ihanat värit ja sävyt.

  3. On kyllä niin ihanaa upottaa sormet multaan ja seurailla pienten taimien kasvua <3 Ihanaa vappuviikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.