Voi kuinka ihanassa säässä toukokuu on alkanut ja toivottavasti se jatkuu samaan malliin. Tuntuu jälleen kerran ettei vuorokauden tunnit millään riitä kaikkeen mitä tekisi mieli puuhastella sekä ulkona että sisällä. Illalla kun tulee sisälle on niin väsynyt että sitä melkein kaatuu sänkyyn.
————
Åh, vilket väder maj hämtade med sig, hoppas det fortsätter på samma sätt. Igen får man den där känslan att dygnets timmar inte vill räcka till allt man vill hålla på med såväl ute som inne. Då man kommer in på kvällen är man så trött så man kunde stupa i säng direkt.

 Pihalla kukkii esimmäiset kukat, nimittäin lumikellot ja yksi scilla. Nurmikko ja lehtipuut sekä pensaat alkavat kovasti jo vihertyä, ihanaa. Hyttysiä on ihan tosi paljon ja ensimmäiset hyttysenpuremat on jo koivissa. 
Ihanaa iltaa!
————
I trädgården blommar de första snödopparna och en liten scilla, gräset växer och lövträden samt buskarna börjar bli så gröna. Otroligt mycket myggor om kvällen, har redan fått de första myggbetten på benen.
Härlig kväll!

4 Comments on “IHANA TOUKOKUU | HÄRLIGA MAJ

  1. Tunnelmallisia ja herkkiä kuvia <3 on kyllä uskomattoman kaunis toukokuun alku :) ihanaa :)

    Kaunista päivää <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.