Aurinkoista huomenta!
Täällä on herätty hyvissä ajoin tähän ihanaan aamuun, tuntuu jo ihan kesältä. Kuten aikaisemmin olen sanonut niin on aivan parhautta saada herätä auringonpaisteeseen. Ihanaa on myös avata ikkuna ja maata hetken sängyssä kuuntelemassa lintujen laulua.
————
Solig god morgon!
Här har vi vaknat i god tid till denna vackra morgon, känns helt som sommar. Som jag sagt förr och säger igen så är det allra bästa att få vakna till solsken. Lika härligt är det också att ta upp fönstret och ligga kvar en stund i sängen för att lyssna på fågelsången.
 Puhtaat lakanat ja vaihdoin samalla valkoisen reunuslakanan kesäksi, ryppyisenä kuin mikä mutta aika kiva sellaisenaan. Otin myös ainakin hetkeksi pois harmaaraidallisen päiväpeiton vaikka siitä kovasti tykkään mutta kesällä saa olla valkoista ja raikasta. Meillä varsinaisena päiväpeittona toimii untuvapeitto jonka päällä on tuo Ikean pellavapussilakana. Kuten kuvasta näkyy joku muukin nauttii puhtaista lakanoista 🙂
————
Bäddat med rena lakan och den vita sängkappan fick komma fram igen, skrynklig som bara den men ganska charmig i sig. Tog bort det grårandiga överdraget för nu under sommaren får det vara vitt och krispigt. Som överdrag har vi ett duntäcke på vilket jag satt ett vitt linnepåslakan. Som ni ser finns det någon till som också njuter av rena lakan 🙂

 Aamukahvit ja sitten menoksi sillä tälle päivälle on vähän asioita hoidettavana. Käydään perinteeksi muodostuneella reissulla Sipoossa Lindbergin puutarhamyymälässä josta mies ostaa minulle muutaman pelargonin äitienpäivälahjaksi sillä sieltä saa upeimmat pelargonit. Tarkoitus on myös käydä hautausmaalla viemässä kukkaset mummin ja miehen äidin haudoille sekä käydä miehen mummilla äitienpäiväkahvilla jo tänään.
Nauttikaa päivästä!
————
Efter morgonkaffet ska vi iväg på lite ärenden. Vi ska åka till Sibbo för på Lindbergs trädgård får man de finaste pelargonerna, som tradition brukar jag få några sådana av mannen i morsdagspresent. Vi ska också via gravgården med blommor till min  mormors och svärmors  gravar. Efter det blir det ännu morsdagskaffe hos mannens mormor redan idag. 
Njut av dagen!

10 Comments on “AAMUNHETKI | MORGONSTUND

  1. Ser verkligen ut som en härlig morgonstund…Välkommen till Sibbo!…jag har njutit av morgonsolen och fotbollsmatch i Borgå…nu ”långärmat”på och ut i rosenbuskarna…

  2. Suloinen aamu! <3 Aamut on niin parhautta, näin aamuihmisenä ;-)

    Todella kauniita kuvia, ja voi ihanuus tuota karvatassua! <3 Meilläkin kissat kyllä aistii aina heti uudet puhtaat lakanat :-)

    Kaunista ja mukavaa päivää! <3

  3. Tack <3 Hittade fina pelargoner i Sibbo 🙂 Vi gick om varandra då om du kom till Borgå och vi for till Sibbo 🙂 Solig och fin ny vecka till dig <3

  4. Kiitos <3 Aamut ovat parhaimpia ja etenkin nyt kun on valoisaa niin sitä herää ihan eri tavalla kuin talvella. Ihanaa viikkoa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.