Luonto on puhjennut kukkaan, tai suorastaan melkein räjähtänyt sillä niin uskomattoman nopeasti kaikki muuttui vihreäksi ja vehreäksi. Mielestäni juuri nyt on yksi vuoden kauneimmista ajoista. Vehreys on raikkaan tuoretta ja tuo vihreä sävy lehdissä on niin kaunis.
————
Naturen har spruckit ut i blom, eller snarare nästan exploderat för så fort har allting blivit grönt och fylligt där ute. Enligt mig är det en av de allra vakraste tiderna just nu. Allting är så fräscht och grönt, den gröna färgen på löven är så vacker.

 Melkein toivoisi että voisi painaa pause-nappulaa ja pysäyttää ajan juoksun hetkeksi jotta ehtii rauhassa nauttia tästä kauneudesta ja valoisuudesta. Elämä on siirtynyt suurimaksi osaksi ulos ja näky on sen mukainen täällä sisällä. Sisätilat kaipaisivat suursiivousta mutta ehtiihän sitä myöhemminkin. Sama koskee valokuvia, niitä olisi vaikka kuinka sekä uudesta kesähuoneesta että kasvihuoneesta ym. jos vaan malttaisi istua alas käymään kuvia läpi. 
Kaunista viikon jatkoa!
————
Nästan så man önskar det gick att trycka på paus-knappen och stanna tiden en liten stund så man hinner njuta och ta in allt det vackra. Livet har flyttat ut nästan helt och hållet och här inne ser det ut efter det. Skulle behövas en storstädning men man hinner väl med det senare också. Samma gäller bilderna, har så mycket bilder på både nya sommarrummet och växthuset mm. bara jag skulle ge mig ro att sitta ner och gå igenom dem.
Vacker fortsättning på veckan!

6 Comments on “KAUNEINTA JUURI NYT | SOM VACKRAST JUST NU

  1. Kauniit kuvat <3 Hyvin samanlaisissa tunnelmissa ollaan täälläkin 🙂 Viime päivät ovat kuluneet ulkona ja vasta tänään vähän viileämpänä päivänä päätin aloittaa kodin kevätsiivouksen. Parhaat päivät pitää ehdottamasti viettää ulkona!

  2. Aivan ihana kevät fiilis kuvissa <3 näistä sai hymyn matkaan 🙂 nautitaan näistä upeista päivistä <3

  3. Kiitos <3 Juuri näin, kauneimmat päivät kannattaa viettää ulkona ja siivota sisällä sitten kun sataa ja on pilvistä 🙂 Minäkin sain eilen siivottua kun ilmat viilenivät täälläkin.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.