Vaahtokarkin värisiä ruusuja, niitä ostin viime viikonloppuna Plantagenista. Olen juuri tätä väriyhdistelmää ihaillut siellä jo monta kertaa joten äitienpäivän kunniaksi ostin niitä vihdoin ja viimein. Niin kauniit sekä kestävät ja ne jopa aukeavat hienosti.
————
Rosor i samma färger som skumkarameller, sådana köpte jag på Plantagen förra veckoslutet. Har flera gånger beundrat just den här färgkombinationen och nu äntligen köpte jag en bukett morsdagen till ära. Så vackra samt hållbara och dessutom öppnar de sig fint också.

Nähtäväksi jää onko kaikki oman pihan ruusut paleltuneet talvella, vähän siltä näyttäisi. Harmi, mutta suunnittelen että istutan ainakin yhden uuden ruusun siitä huolimatta sillä niin upeasti ne kukkivar pitkälle syksyyn asti, kunnes pakkanen saapuu.
————
Få se om alla rosor i trädgården har förfrusit under vintern, det ser litet så ut. Tråkigt, men jag har bestämt att jag planterar åtminstone en ny trots det eftersom de blommar så vackert sent in på hösten, ända tills frosten kommer.

Ilta-aurinko paistaa vielä niin kauniisti sisälle olkkariin ja siivilöityy ihanasti puiden lehtien läpi. 
Mies katselee jääkiekkoa joten ei tässä kai auta muu kuin liittyä seuraan iltapalan kera. 
Mukavaa iltaa!
————
Kvällssolen lyser ännu så vackert in i vardagsrummet och solstrålarna letar sig igenom trädens lövfyllda grenar, underbart.
Mannen tittar på ishockey så jag tror jag tar lite kvällsmål och gör honom sällskap.
Trevlig kväll!

4 Comments on “RUUSUT | ROSOR

  1. Nuo ovat todella kauniin värisiä <3 olen samaisia ihastellut :) värin vaihto on mukavaa vaihtelua :)

    Mukavaa iltaa <3

  2. Ovat minunkin mielestä niin kauniit ja tuo väriyhdistelmä on tosi onnistunut 🙂 Ihanaa ja aurinkoista iltaa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.