Kurkataan kesähuoneeseen joka valmistui jo vappuna mutta en ole saanut kuvia tänne asti vielä. Kyseessähän on leikkimökki joka koki pienen pintaremontin. Kaikki pinnat maalattiin uudelleen ja uusittiin listat sekä ikkunalaudat. Muuten muutos on toteutettu niillä tavaroilla mitä kotoa ennestään löytyi, ainoa uusi hankinta on tuo rautasängyn runko ja sekin ostettiin käytettynä tori.fi:stä. Sänky on ihan Ikean mallistoa mutta malli on nykyään hieman muuttunut tuosta. Haaveissa oli sellainen aidosti vanha rautasänky mutta niiden hinnat ovat aivan liian korkealla.

————

Nu tittar vi in i sommarrummet som blev klart redan vid Valborg, men jag har inte hunnit få bilderna till bloggen förrän nu. Det är alltså vår lekstuga som genomgått ett litet ansiktslyft då alla ytor fått ny målfärg och listerna samt fönsterbrädena är utbytta. För övrigt är stugan inredd med ”man tager vad man haver”- principen, endast sängen är ny och den även köpt som begangnad. Det är ju en Ikea- säng med just den här modellen har utgått. Skulle gärna ha haft en på riktigt gammal järnsäng men dom kostar alldeles för mycket.

 Pöytä on kasvihuoneesta, tämä pöytä oli mielestäni liian ”hieno” kasvihuoneeseen ja sain aina varoa ettei vettä läiky pöydän pinnalle joten nyt se sai muuttaa tänne kesähuoneeseen. Sen äärellä on jo monet piirustukset piirretty ja kahvit juotu kesän ensimmäisinä lämpiminä päivinä.

————

Bordet är det vi haft i växthuset tidigare. Bordet har varit litet för ”fint” till växthuset och jag har hela tiden fått passa att jag inte spiller vatten på bordsskivan så nu fick bordet flytta in här istället. Det har redan hunnit bli en och annan teckning och kaffe vid bordet under de första varma sommardagarna.

 Liki kolmekymmentä vuotta vanha korituoli palvelee yhä edelleen yhtä uskollisesti, olen aikoinani saanut sen omaan lapsuuden huoneeseeni mummiltani. Sisältä olen tuonut vähän kynttilälyhtyjä ja koreja säilytystä varten.

————

Den nästan trettio år gamla korgstolen står sig ännu fin, har fått den i tiden till mitt eget barndomsrum av min mormor. Har hämtat ut lite lyktor och korgar till förvaring inifrån.

Mummin pinnatuoli sai sekin uuden maalipinnan ja on nyt ihana muisto täynnä tunnearvoa kuten koko tämä mökkikin. Lekkimökki on mieheni ensimmäinen itse rakentama juttu ja tällä paikalla on meille kaikille valtava tunnearvo. Tästä tuli nyt kuin uusi ihana kesäkeidas koko perheelle ja uskon että tästä muodostuu yksi kesän lempparipaikoista.

————

Mormors gamla pinnstol fick ny färg den också och den har ett stort känslovärde för oss liksom hela stugan. Lekstugan är det första min man byggt alldeles själv och det här stället har många fina minnen och därmed även ett stort känslovärde. Nu känns hela stugan igen som ny och som en riktig sommardröm för hela familjen. Tror det blir favorit platsen i sommar.

6 Comments on “KESÄHUONE | SOMMARRUMMET

 1. Kaunis 💕

  Meilläkin alkaa leikkimökkajat jäämään pikkuhiljaa muiden touhujen jalkoihin, joten elättelen toivetta tuollaisesta kesähuoneesta 😊

 2. Niin kaunis kesähuone. <3
  Tuosta rautasängystä tuli mieleen täydellinen tori.fi löytö. Löysin tytölleni vanhan sairaalan rautasängyn, jo valmiiksi valkoiseksi maalattu ja niin hyvässä kunnossa. Ja minusta edullisesti kun yleensä niistä pyydetään maltaita. 🙂

 3. U p e a a <3 todella upeaa <3 tuolla varmasti viihtyy viettää kesäpäiviä :) huokailen ja ihastelen :)

  Mukavaa viikonloppua <3

 4. Kiitos <3 Niin mukavaa kun voi muuttaa näitä piharakennuksia tarpeen mukaan etteivät jää seisomaan käyttämättöminä. Onnea teidän muutosprojektiin sitten kun sen aika on <3
  Mukavaa iltaa <3

 5. Kiitos <3 Tosi ihanan löydön olet tehnyt. Yritin katsoa niitä oikasti vanhoja mutta olivat tosi kalliita 🙂 mutta joskus voi käydä hyvä tuuri. Mukavaa iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.