Täällä sataa vettä mikä itse asiassa oli ihan tervetullutta vaikka onkin hieman tylsää, etenkin kun se osui juuri viikonlopulle. Meillä alkoi kukkapenkit olla jo ihan todella kuivat joten ilolla otan vastaan vaihteeksi vähän sadetta jotta luonto jaksaa taas loistaa sen jälkeen entistä kauniimpana. 
————
Här regnar det, vilket egentligen är helt välkommet fast det är litet tråkigt att det just råkar sig så här på veckoslutet. Här hos oss började det vara verkligt torrt redan i blombänkarna så jag tar tacksamt emot lite regn.

 Tällainen sadepäivä oli siltäkin osin tervetullut että täällä sisätiloissa sain tehtyä kunnon siivouksen ja nyt illemmalla voi ottaa vähän rennommin sohvalla lehtiä lukien. Siivouksen myötä matot vaihtoivat paikkoja ja tuo karvalankamatto olkkarista sai muuttaa tv-huoneeseen. Pionit jaksavat ilahduttaa jo toista viikkoa, olen nostanut ne ulos aina yöksi jotta kestävät kauemmin.
————
En sådan här regnig dag var välkommen också för det att jag fick gjort en ordentlig städning här inne och nu ikväll kan man ta det lugnt i soffan med en hög olästa tidningar. Några mattor fick byta plats då jag städade, den lurviga mattan från vardagsrummet fick flytta till tv-rummet. Pionerna har hållit redan i nästan två veckor, brukar ställa ut dem till natten så håller de sig längre.

Kohta on aika kattaa pientä herkkupöytää tänne tv-huoneen puolelle ja perinteen mukaisesti on katsottava ainakin yhdella silmällä ja pienen hetken Euroviisuja. Toivotaan että huomenna on jälleen aurinkoinen päivä. 
Mukavaa ja tunnelmallista sadeiltaa!
————
Snart är det tid att duka upp lite lördagsmys här i tv-rummet och så blir det Eurovision så länge man orkar hållas vaken. Så hoppas vi på sol imorgon igen.
Trevlig och mysig kväll! 

2 Comments on “SATEINEN ILTA | EN REGNIG KVÄLL

  1. Täällä jotenkin ihan odotettiin väliin sateista päivää 🙂 koti ehtii viilentyä mukavasti ennen seuraavia auringon säteitä 🙂

    Todella kaunista ja sievää <3 täälläkin odotan että saan myös ensimmäiset pionit :)

    Mukavaa sunnuntaita <3

  2. Totta, sadepäivät ovat tervetulleita aina välillä ja tekevät luonnollekin niin hyvää. Niiden jälkeen voi taas nauttia entistä enemmän aurinkoisista päivistä.

    Kiitos <3 Planatgenilta löysin kimpun mutta kun piti hakea toisen niin ne olikin loppu. Mukavaa viikon jatkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.