Ehkä jo huomenna on se hetki jolloin ensimmäinen omenankukka aukeaa. Onko mitään kauniimpaa kuin omenankukat? No tietysti on, mutta kyllä nuo omenankukat ovat minun mielestäni jotain niin kaunista. Haaveilen joka vuosi sellaisista suurista ja vanhoista omenapuista joiden alla voisi istua suuren omenankukkapilven alla. Onneksi nämä omat silti kasvavat ja kukkivat vaikkakin kasvu tapahtuu kovin hitaasti.
————
Kanske det redan imorgon är den efterlängtade stunden då den första äppelblomman öppnar sig. Finns det något vackrare än äppelblom? Ja, klart finns det ju en massa vackert, men äppelblom är nog enligt mig något så vackert. Varje år den här tiden drömmer jag om en gammal trädgård med stora gamla äppelträd under vilka man kunde sitta och blommorna skulle vara som ett enda moln ovanför. Är så glad för mina små äppelträd som blommar och växer, även om det sker lite långsamt.

 Minulla oli jo luonnoksissa yksi toinen postaus ajateltuna tälle päivälle mutta niinhän siinä taas kävi että ilta-auringon tullessa esille pilvien takaa hain sisältä kameran ja ikuistin nämä omenankukkanuput. Ja pakkohan nämä kuvat oli tuoreeltaan postata tännekin 🙂 Ensi kerralla sitten taas jotain muuta sillä valinnanvaraa löytyy, kuvia on niin olohuoneen pienestä muutoksesta, kasvihuoneen kesävalmisteluista kuin terassista ym. 
Nyt jääkiekkoa jännittämään, vaikka en mikään suuri jääkiekon seuraaja olekaan niin tänään on kai luvassa jännä peli, tai näin minulle on annettu ymmärtää 🙂
Mukavaa iltaa!
————
Hade redan tänkt färdigt ett annat inlägg för idag, men så gick det ju igen en gång på så sätt att då kvällssolen kom fram bakom molnen hämtade jag kameran och fångade dessa äppelblomsknoppar på bild. Var förstås bara tvungen att dela dessa bilder med en gång också här på bloggen 🙂 Nästa gång blir det något annat igen, det finns bilder att välja på nämligen. Det finns allt från en liten uppfräschning av vardagsrummet, sommarförberedelser i växhuset till lite terass och pergola mm.
Nu blir det att heja på ishockey här, följer nog inget vidare med ishockey men jag har förstått att idag är det en spännande match 🙂
Ha en skön kväll!

4 Comments on “AIVAN KOHTA | ALLDELES SNART

  1. Ihan super kauniita <3 aivan ihania :) täällä samat odotukset, toivon että kun reilu viikon päästä mennään vanhemmilleni niin saisin oksia maljakkoon asti jos ei sitten ole yli kukkinut jo :)

    Mukavaa päivää <3

  2. Kiitos <3 On tämä niin ihanaa aikaa <3 Ihanaa olisi jos maljakkoon asti saisi, omista puista en raaski ottaa kun ovat niin pieniä vielä mutta toivottavasti joskus 🙂 Mukavaa iltaa <3

  3. Kiitos <3 Teillä on vielä kaikki ihana edessä siellä pohjoisemmassa 🙂 Meidän puut ovat vielä myös kovin pieniä mutta yllättävän paljon muutama puu on jo kasvanut.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.