Kesän ensimmäinen raparperipiirakka ja ensimmäiset terassikahvit juotiin äitienpäivänä, kevään ensimmäisinä lämpiminä päivinä.
————
Sommarens första rabarberpaj och kaffe på terassen blev det redan på morsdagen, under de allra första varma dagarna.

 Raparperihan tunnetusti ei kasva meidän pihalla mikä harmittaa minua, nyt mietinkin jos kaivaisin sen pienen onnettoman yksilön ylös ja istuttaisin ruukkuun terassille. Onko kellään kokemusta raparperista ruukussa? Mahtaakohan se onnistua? Olisihan se jopa aika koristeellinen jos se innostuisi kasvamaan.
————
Som bekant så frodas ju rabarbern inte alls på vår gård och nu funderar jag på om jag ska gräva upp den lilla stackarn och plantera den i en kruka på terassen. Är det någon som vet hur det kunde lyckas? Skulle den trivas? Den kunde ju åtminstone bli ganska dekorativ om den skulle växa sig stor under sommaren.

 Terassin laitto kesäkuntoon on osittain vielä kesken, valmiina on ainoastaan tämä pääty joka näkyy kuvissa. Ruukut ammottavat edelleen tyhjyyttään sillä en osaa päättää mitä niihin laittaisin. Taustalla näkyvä metsä näyttää tosi synkältä näin kuvissa mutta on oikeasti hurmaavan kaunis satumetsä, etenkin iltaisin kun ilta-aurinko siivilöityy puiden välistä.
————
Störtsa delen av terassen är ännu inte klar för sommaren, endast den här delen som syns på bilderna. Krukorna står ännu tomma eftersom jag inte kan besluta mig om vad jag ska ha i dem, lika svårt varje år. Skogen i bakgrunden ser lite dyster ut så här på bild, men är i själva verket vacker som en sagoskog, speciellt på kvällen då kvällssolen letar fram sig mellan trädena.

Ihana leppoisa sunnuntai täällä tänään, aurinko paistaa ja päivä kuluu enimmäkseen ulkona erinäisissä puuhissa. Illaksi viritetään kisastudio ja kannustetaan Suomi voittoon.
Suloista sunnuntaita!
————
En lugn och skön söndag har vi här idag, solen skiner och dagen spenderas till största delen utomhus. Till kvällen blir det självklart ishockey, vi ska heja och hoppas att Finland tar hem segern.
Skön söndag!

2 Comments on “KESÄN ENSIMMÄINEN | SOMMARENS FÖRSTA

  1. Ihan super herkkua :):) nam 🙂 täällä tarkoitus huomena leipaista kanssa sama 🙂 aina yhtä ihana tunne se ensimmäinen 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.