Vaikka kuinka rakastan kauniita, lämpimiä kesäpäiviä niin myönnän että nautin myös välillä näistä pilvisemmistä ja sateisimmista päivistä. Tuntuu että mieli ja sielu rauhoittuu hetkeksi. Etenkin näin alkukesästä huomaan joka vuosi sen saman ilmiön, alan jotenkin käymään hieman ylikierroksilla. Tuntuu että täytyy nauttia täysillä kesäilmoista, perustaa muutaman uuden perennapenkin ja keittiöpuutarhan ja siinä välissä täytyisi ihastella luontoa, poimia kukkia ja välillä ihan olla vaan. Onneksi tämä vaihe hiipuu yleensä kesän edetessä, huomaan että niitä kesäilmoja (toivon mukaan ainakin) riittää ja pärjään oikein hyvin ilman sitä uutta perennapenkkiä tai keittiöpuutarhaa myöskin.
————
Hur mycket jag än älskar varma, sköna sommardagar så måste jag medge att jag njuter av dessa molniga och regniga dagar nu och då också. Känns att hela kroppen och själen går ner i varv för en stund. Speciellt så här på försommaren börjar jag ofta gå lite på högvarv. Vill ju hinna njuta av det fina vädret, göra nya blomrabatter och en köksträdgård, hinna uppleva allt det vackra och så hinna bara vara där emellan också. Som tur brukar den här fasen gå över ju längre in på sommaren vi kommer, jag inser att oftast hinner man njuta tillräckligt av det fina vädret och att man klarar sig utan en ny blomrabatt eller köksträdgård riktigt bra också.

 Tänään iltapäivästä otin hetken aikaa itselleni kun tytär oli ystävänsä luona ja mies vielä töissä. Keitin kahvit, sytytin kynttilän ja herkuttelin eilisellä raparperipaistoksella. Melkein huumaannuin syreenien tuoksusta ja istuin hetken vain omissa ajatuksissani. Nappasin äkkiä muutmat kuvat mutta sen jälkeen jätin pois ipadit sun muut. Joskus on oikein ihanaa olla hetken ilman sosiaalisen median vaikutuksia. Olla vain läsnä hetkessä ja kuunnella omia ajatuksiaan. Tällaiset pienet hetket tekevät ainakin minulle hyvää aina silloin tällöin.
————
Tidigare idag på eftermiddagen hade jag en stund alldeles för mig själv då dottern var hos en kompis och maken ännu på jobb. Bryggde kaffe, tände ett ljus och unnade mig en liten bit av gårdagens rabarberpaj. Doftade på syrenerna och var en stund i mina egna tankar, närvarande i just den stunden. Tog hastigt några bilder men lämnade sedan bort alla ipads och telefoner mm. Så skönt att ibland vara utan alla intryck från sociala nätverk och annat. Sådana här små stunder gör gott ibland.

Ilta jatkuu toivon mukaan samaisissa rauhallisissa merkeissä, sillä erotuksella että olen nyt saanut minun rakkaimmat kotiin ja nyt nautitaan kaikki yhdessä sateisesta illasta. Katsellaan varmaan muutama rästiin jäänyt ohjelma tallennuksista ja ollaan vaan.
Huomenna saisi taas jo aurinko paistaa.
————
Kvällen fortsätter förhoppningsvis i samma lugna takt, med den skillnaden att jag nu fått hem mina käraste och vi ska njuta av den regniga kvällen tillsammans. Tror det blir lite program på tv:n som vi missat under de vackra sommarkvällarna tidigare i veckan.
Imorgon får det gärna bli sol igen.

6 Comments on “HETKI RAUHOITTUMISELLE | EN STUND FÖR ATT BARA VARA

  1. Kauniit syreenien kukat <3 Taidan tunnistaa itsessäni samoja piirteitä. Yhtä aikaa pitäisi saada paljon aikaiseksi ja samalla rauhoittua ja nauttia kauniista päivistä 😀

  2. Täällä on liputettu ihan täysillä tämän sadepäivän puolesta 🙂 tehnyt todella hyvää 🙂 koti kuumenee kovasti näin kesällä ja tälläinen päivä viilentää jo kivasti 🙂

    Aivan hurmauksia kuvia ja ihana oma hetki. <3 tuollaiset hetket tekevät todella hyvää <3

  3. I-h-a-n-a tuo teidän valkoinen astiakaappi 🙂 Saako udella, mikä merkki / mistä sitä saa?

  4. Syreenit ovat myös niin ihania, kuten niin moni muukin kukkiva tähän vuoden aikaan <3 Juuri noin se on minullakin, ja se korostuu etenkin näin alkukesästä 🙂 Mukavaa sunnuntaita <3

  5. Meillä oli myös ihan kuuma sisällä viime loppu viikosta ja varsinkin luonto kiittää vesisateesta aina aika ajoin. Omat hetket silloin tällöin tekevät oikein hyvää <3

  6. Kiitos ja tottakai saa kysyä 🙂 Se on ostettu vuosia sitten Pentikiltä, en tiedä onko samaa enää valikoimissa, mutta toivottavasti löydät oman tai ainakin vastaavanlaisen <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.