Tuntuu että juuri nyt on menossa sellainen luonnon tarjoama kukkaloisto että vertaista saa hakea. Tässä pitää oikein kiirettä jos meinaa ehtiä jokaisen ihanan kukan loistosta nauttia ennen kun se jo ehtii lakastua. Jälleen kerran on se tunne että sitä hidastus-nappulaa voisi painaa.
————
Just nu bjuder naturen på en så fantastisk blomsterprakt att liknande får man leta efter. Det är riktigt bråttom om man ska hinna njuta av varje vackra blomma innan den hunnit blomma ut. Igen en gång kunde man trycka på paus-knappen en liten stund.

Onni on ihanat läheiset joiden vanhoista puutarhoista saa luvan kanssa poimia kimpun syreenejä. Omat puskat ovat täynnä kukkia mutta en raaski kovin montaa oksaa niistä vielä ottaa maljakkoon.  Syreenin tuoksu merkitsee minulle kesää ja olen rakastanut syreenejä jo pienestä pitäen. Muistan miten ihailin lapsuuden kavereiden pihoissa olevia upeita syreenejä.
————
Lycka är att få plocka syrener i nära och käras gamla fina trädgårdar. De egna buskarna är fulla i blom, men riktigt än vågar jag inte klippa värst många kvistar av dem. Syrendoft betyder sommar för mig och jag älskade syrener redan som barn. Minns hur jag alltid beundrade de stora syrenbersåerna hos bardomskompisarna.

 Parasta aikaa meillä on syreneejä ripoteltu sinne tänne pitkin kotia ja tuoksu on sen mukainen. Voi kuinka ne vaan kestäisi maljakossa vähän pidempään. Tienvarsissa näkyy jo lupiineja ja koiranputkia, mahtaakohan juhannukseksi jäädä mitään kukkivia luonnonkukkia jäljelle ollenkaan kun kaikki tuntuu kukkiva niin kovin aikaisin tänä vuonna?
Rytmi on jo kesässä ja illat menee koko ajan myöhemmäksi ja myöhemmäksi, eihän tätä vuoden valoisinta ja kauneinta aikaa malttaisi hukata nukkumiseen laisinkaan.
————
Som bäst har vi små syrenbuketter utspridda lite här och där här hemma och doften är ljuvlig. Om de ändå höll sig litet längre i vasen. Kring vägkanterna ser man redan lupiner och hundkex, undrar just om det vid midsommar finns en enda blommande ängsblomma kvar då allting blommar så tidigt i år.
Rytmen är redan inställd i sommar och kvällarna blir senare och senare, inte skulle man ju ge sig tid att sova just alls under den här ljusaste och vakraste tiden på året.

2 Comments on “YHTÄ KUKKAISLOISTOA | EN ENDA BLOMFEST

  1. Nuo ovat niin kauniita <3 kuinka kauniisti sopii teille tuomaan ihanaa kesä tunnelmaa <3 huokailla saa 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.