Suvivirsi on laulettu ja viikonloppuna olemme juhlineet tyttären alkanutta kesälomaa milläs muullakaan kuin mansikkakakulla. Ilmojen suhteen koululaisten kesälomat alkoivat varsin koleassa säässä, toivotaan että kesäinen lämpö palaisi luoksemme piakkoin.
————
Nu har vi sjungit ”Den blomstertid nu kommer” och firat att dotterns efterlängtade sommarlov börjat med inget mindre än jordgubbstårta. Sommarlovet började i väldigt kallt väder, men vi får hoppas den ljuva sommarvärmen kommer tillbaks snart igen.

Uskomatonta että juhannusruusu kukkii jo nyt, tuntuu todella aikaiselta. Kävimme napsimassa vanhempieni puskasta muutamat oksat eilen. Ihana tuoksu ja täytyisi ehdottmasti tänä kesänä muistaa istuttaa kyseistä ruusua omaankin pihaan. 
————
Otroligt att midsommarrosen blommar redan nu, känns väldigt tidigt. Tog några kvistar ifrån mammas och pappas buske igår. Om vi äntligen i år skulle komma ihåg att plantera den här rosen på vår egen går också.

Marenkikakku oli tyttären toive ja sellaisen hän myös sai, tosin tällä kertaa oikaisin kiireisen aikataulun takia ja turvauduin kaupan marenkipohjaan. Kiitos Julialle inspiraatiosta tähän kesän kauneimpaan pöytäliinaan. Juuri sain taisteltua sen verran ompelukoneen kanssa että onnistuin ompelemaan pari suoraa (tai niin suoria ne ei kyllä ole) ommelta. En ole mikään käsityöihminen 🙂
————
Dottern önskade sig en marängtårta så det fick det bli, den här gången blev det dock butikens färdiga marängbotten på grund av tidsbrist. Tack till Julia som tipsade om denna, sommarens vackraste duk. Har just kämpat med symaskinen och lyckades få två raka (ja, så värst raka är dom nog inte) sömmar sydda. Är ingen handarbetsmänniska direkt..

Päivä on taas ehtinyt iltaan ja nyt täytyy käydä joka iltainen pihakierros, katsoa onko kasteluntarvetta.
Mukavaa alkanutta viikkoa !
————
Dagen har igen redan hunnit bli kväll och nu är det dags för kvällens trädgårdsrunda, ska se om det behövs vattnas.
Trevlig ny vecka!

5 Comments on “JUHLITTU KESÄLOMAN ALKAMISTA | FIRAT ATT SOMMARLOVET BÖRJAT

  1. Tuon kakun kera on kelvannut juhlistaa loman alkua 🙂 näyttää oikein herkulliselta 🙂 ja kuvissa on muutenkin niin ihanat kesä tunnelmat <3

    Sateista päivää <3

  2. Kiitos <3 Kyllä, mansikkakakku on todellinen kesäherkku sekin 🙂 Tunnelmallista sadepäivää sinnekin <3

  3. Ihana kakku ja muut kauniit kuvat kauniista kodista.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.