Eilen oli mieheni syntymäpäivä jota juhlistettiin pienimuotoisilla kahvikekkereillä muutamien läheisten seurassa. Kesäsyntymäpäiviä on erityisen ihana järjestää kun tarjolla on tuoreita marjoja ja luonnon oma kukkakauppa tarjoaa kaikkea ihanaa josta saa täytettä maljakkoon. Valitettavasti sää ei ollut varsin kesäinen tänä(kään) vuonna joten kahvit oli juotava sisällä. Juuri mietittiin ettei ole montaakaan kertaa voitu juoda synttärikahveja ulkona. 
————
Igår var det mannens födelsedag som vi firade med ett litet kaffekalas tillsammans med de allra närmaste släktingarna. Det är speciellt roligt att ställa till med sommarkalas då det finns färska bär och naturens egen blombutik bjuder på mycket fint att fylla blomvaserna med. Tyvärr var vädret inte i år (heller) värst somrigt så kaffet fick bli inomhus. Inte ofta vi kunnat sitta ute och dricka födelsedagskaffet.

Tarjolla oli valkosuklaapannacotta-kakkua, suolaista kääretorttua ja suklaakakkua. Palaan ainakin tuon suolaisen kääretortun ohjeeseen omassa postauksessa sillä sitä jo toivottiin instan puolella ja siitä tuli oikein onnistunut vaikka itse näin sanonkin. 
————
Det blev pannacottakaka på vitchoklad, saltig rulltårta och chokladkaka. Återkommer med receptet till den saltiga rulltårtan i ett eget inlägg eftersom det redan önskades på instagram och den var ganska lyckad även om jag själv säger det.

Mihin ne ihanat kesäkelit taas katosivat? Kaipaan jo lämpöä ja vähän vähemmän tuulisia päiviä. Kävin juuri puutarhakierroksella ja huomasin ilokseni että muutamat ruusut ovat sittenkin hengissä ja pionin nuput pullistuvat lupaavasti.
Mukavaa lauantai-iltaa!
————
Vart tog sommaren vägen? Saknar värmen och lite mindre blåsigt väder. Var nyss ute på min sedvanliga trädgårdsrunda och märkte till min stora förtjusning att några rosor är vid liv trots allt och pionknopparna sväller lovande.
Ha en skön lördagskväll!

4 Comments on “EILEN | IGÅR

  1. Ihana tuo mansikkakakku <3 ihastuin :) taisin saada oivan vinkin tuleviin nimppari juhliin yllätykseksi :)

    Lauantain iloa <3

  2. Se on ihana, sulaa suussa <3 Tarjoillaan se yleensä aina survottujen vadelmien kanssa, kastike jäi vaan puuttumaan kuvista, kivan raikas makean kakun kanssa. Mukavaa alkavaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.